Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Simulant roka? Brazílskeho hráča postrčil rozhodca, ten predviedol neuveriteľné divadlo!

PALMEIRAS - Futbalisti brazílskeho Palmeiras sa stali víťazmi Pohára osloboditeľov, keď vo finále porazili hráčov Flamenga 2:1. Strelec víťazného gólu Deyverson sa snažil tímu pomôcť za každú cenu a v poslednej minúte nastavenia chcel zdržiavať hru. Zvolil ale šialené riešenie v podobe teatrálneho pádu po tom, čo ho rozhodca tľapol po chrbte. Zrejme si myslel, že ide o počin súpera.
Zdroj: 41250
Zdieľajte:

Fanúšikovia pri televíznych obrazovkách zrejme museli vyprsknúť smiechom, keď videli, po akom "zákroku" sa Deyverson zvalil k zemi. Tridsaťročný hráč sa s "veľkými bolesťami" zložil na trávnik v poslednej minúte nastaveného času potom, čo ho štuchol do chrbta rozhodca, ktorý bežal vedľa neho.

Zrejme si myslel, že ho strčil hráč Flamenga. Keď ale zistil, že to bol rozhodca, rýchlo sa zo "zranenia" oklepal. Rozhodca krátko na to zápas ukončil a potvrdil, že Deyversonovo Palmeiras sa stalo víťazom Pohára osloboditeľov.

„Pádom roka" sa teraz bavia fanúšikovia na sociálnych sieťach a hráč je terčom posmechu. „Viete, že jeho druhé meno je Simulacion Acrobatica?" smejú sa.

 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články