Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Podobných desivých scén pribúda: Kolaps útočníka v Anglicku šokoval spoluhráčov

CAMBRIDGE - Desivé momenty prežili futbalisti treťoligového Wiganu, keď ich na predzápasovej rozcvičke pred súbojom s domácim Cambridge United šokoval kolaps spoluhráča Charlieho Wykea.
Zdroj: 5398
Zdieľajte:

28-ročný útočník niekdajšieho účastníka elitnej Premier League po kolapse dostal okamžitú zdravotnú starostlivosť a bol prevezený do nemocnice, kde sa podrobil vyšetreniam a zostal na následných pozorovaniach pod dohľadom lekárov.

"Modlím sa, aby si sa uzdravil a čoskoro získal späť svoju silu, Charlie," napísal na sociálnej sieti súcitne predseda Wiganu Talal Al Hammad a k šokujúcemu kolapsu sa vyjadril aj generálny riaditeľ Wiganu Mal Brannigan, ktorý ďakoval všetkým za okamžitý zásah a pomoc Wykeovi: "V prvom rade je absolútnou prioritou zdravie hráča a pomoc poskytovaná jemu aj jeho rodine. Ako klub by sme radi vyjadrili uznanie všetkým, ktorí príkladne zareagovali a o Charlieho sa postarali," uviedol.

Prečítajte si aj

Hanba a čierny deň pre portugalský futbal: Prvoligista nastúpil s deviatimi hráčmi, bez trénerov a s brankárom v poli

Anglický útočník, ktorý je s piatimi gólmi aktuálne tretím najlepším strelcom svojho mužstva, prišiel do Wiganu v lete zo Sunderlandu a v novom domove sa okamžite udomácnil. Wigan bez jeho pomoc na pôde Cambridge United remizoval 2:2 a po následnom triumfe v Plymouthe (2:1) sa prepracoval už na druhú priečku tretej ligy, keď za vedúcim Rotherhamom zaostáva len o skóre a navyše má k dobru jednu dohrávku.

Kolapsy na trávnikoch pribúdajú

Po šokujúcom odpadnutí Eriksena na nedávnych ME a tiež kolapse Sergia Agüera, ktorého problémy so srdcom vyradili úplne z hry, sa pred pár dňami na trávniku po kolapse ocitol aj Adama Traoré v súboji Ligy majstrov a zdá sa, že podobných desivých scén bude vo svete futbalu neustále pribúdať.

Prečítajte si aj

VIDEO Mrazivý moment v Lige majstrov! Prešprintoval okolo Marcela, chytil sa za srdce a skolaboval
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články