Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp s prekvapivým vyhlásením: Pravdepodobný príchod Ralfa Rangnicka do Manchestru pre nás nie je dobrou správou!

MANCHESTER - Manažér Liverpoolu Jürgen Klopp priznal, že blížiaci sa príchod nemeckého kouča Ralfa Rangnicka na lavičku Manchestru United nie je dobrou správou pre ostatné tímy. Kloppov krajan, ktorý stojí okrem iného za vzostupom Lipska alebo Hoffenheimu, sa má do konca sezóny stať dočasným manažérom United po prepustenom Olom Gunnarovi Solskjaerovi.
Zdroj: 34612
Zdieľajte:

Rangnick je vďaka svojej progresívnej filozofii v Nemecku považovaný za živú trénerskú legendu a jeho taktika zvaná gegenpress výraznou mierou ovplyvnila aj samotného Kloppa.

„Bohužiaľ pre nás prichádza do Manchestru United veľmi dobrý tréner,“ vyhlásil Klopp na adresu Rangnicka.

„Ralf je naozaj skúseným manažérom, ktorý v Nemecku vybudoval prakticky z ničoho také silné tímy, akými sú Hoffenheim a Lipsko.“

„Mali by sme si uvedomiť, že United budú pod jeho vedením hrať veľmi organizovaný futbal, čo samozrejme nie je dobrá správa pre ostatné kluby," dodal tréner Liverpoolu

Podľa posledných informácií sa Manchester United dohodol s Lokomotívom Moskva, kde Rangnick momentálne pôsobí ako riaditeľ športu a rozvoja, na jeho uvoľnenie a nemecký kouč by mal na Old Trafforde podpísať počas nasledujúcich 24 až 48 hodín zmluvu na tri roky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články