Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Za premiérový gól dostal drahé tenisky v hodnote 800€ od Mourinha: AS Rím spasil 18-ročný talent

RÍM - José Mourinho si podmanil Rím. Teda skôr polovicu mesta fandiacu AS. Charizmatický portugalský kouč si hneď po svojom príchode do talianskej metropoly získal srdcia fanúšikov aj hráčov. Teraz sa slávny tréner ukázal aj ako správny chlap. Mourinho splnil sľub a osemnásťročnému mladíkovi Felixovi Afenovi-Gyanovi, ktorému kúpil veľmi drahé topánky za to, že strelil svoj premiérový gól v Sérii.
Zdroj: 41010
Zdieľajte:

Talentovaný chlapec z Ghany prišiel na ihrisko v zápase s Janovom až na poslednú štvrťhodinu a zápas rozhodol dvoma gólmi. Rimania slávili výhru 2:0 a Afen-Gyan sa navyše radoval z vysnívaných topánok v hodnote 800 eur.

Nečakaný hrdina AS Rím už pri oslave gólu bežal za koučom, aby mu jeho sľub pripomenul. „Sľúbil som mu veľmi drahé topánky a on za mnou hneď prišiel, aby sa uistil, že nezabudnem,“ líčil s úsmevom Mourinho. Slávny kouč sľub dodržal a deň po zápase odovzdal mladému útočníkovi tenisky značky Balenciaga vo svojej kancelárii.

Odchovanec AS si topánky vyskúšal a predviedol v nich oslavný tanček. V nahrávke z odovzdávania topánok na sociálnych sieťach od niekoho mimo záberu zaznelo, že v škatuli sú banány. Mladík ale vylúčil možnú rasistickú urážku.

Afen-Gyan vďačí Mourinhovi za obrovský futbalový rast. „Veľa sa od neho učím. Je to niekto, kto toho počas svojej kariéry veľmi dokázal a je to skvelý človek. Som rád, že s ním môžem spolupracovať,“ zveril sa rímsky klenot. „Povzbudzuje ma deň za dňom, aby som robil všetko, čo mi pomôže sa v budúcnosti zlepšiť. Som šťastný, že pracujem s José Mourinhom. Veľmi, veľmi mu ďakujem.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články