Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Gyömbér sa zranil, čaká ho dlhá pauza

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér z talianskej druholigovej Catanie Calcio si na tréningu zlomil členok a absentovať bude až štyri mesiace.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vysoký stopér tak nepomôže Slovensku v kvalifikačnom zápase EURO 2016 v Macedónsku (15. novembra v Skopje) a k dispozícii nebude reprezentačnému trénerovi SR Jánovi Kozákovi ani na prípravný zápas v Žiline s Fínskom. "V stredu na tréningu som sa na ťažkom podmočenom teréne šmykol a nešťastne si to odniesol členok. Kostička v ňom bola zlomená. Podľa prvej diagnózy som mal pauzovať dva mesiace, klub ma však poslal na ďalšie vyšetrenie do Ríma. Tie ukázali, že musím ísť na operáciu a absencia bude žiaľ dlhšia. Na zápas by som mal nastúpiť až za štyri mesiace," povedal pre Šport Gyömbér.

Pre 22-ročného univerzálneho obrancu, ktorý debutoval v národnom A-tíme proti Izraelu je to prvé vážne zranenie v kariére. "Aj zranenia patria k futbalu. Na budúci týždeň sa vraciam do Ríma, kde podstúpim operáciu. Potom ma čaká rehabilitácia a tréning. Dúfam, že všetko dopadne dobre," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články