Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG chce v lete predať Neymara: Al-Khelaifi už kontaktoval niekoľko veľkoklubov

PARÍŽ - Toto leto sa nieslo v znamení prestupov Lionela Messiho a Cristiana Ronalda. Budúce bude v znamení Neymara?
Zdroj: 41109
Zdieľajte:

Leto 2021 sa navždy zapíše do dejín svetového futbalu. Lionel Messi po dlhých rokoch opustil FC Barcelonu a prestúpil do PSG. V závere prestupového obdobia odišiel Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín, po 12 rokoch sa vrátil do Manchesteru United.

Budúce leto v znamení prestupu Neymara?

Zdá sa, že leto 2022 by mohlo priniesť ďalšiu obrovskú prestupovú bombu. Podľa El Nacional chce PSG po sezóne predať Neymara. Podľa tohto zdroja prezident parížskeho klubu Nasser Al-Khelaifi zvažuje predaj Neymara. Verí, že z tejto transakcie získa maximálnu sumu.

Al-Khelaifi už údajne kontaktoval predstaviteľov niekoľkých popredných európskych tímov vrátane FC Barcelona či tímov z anglickej Premier League.

Prečítajte si aj

VIDEO Cristiano Ronaldo smúti: Senzačný šok pre Portugalsko v poslednej minúte!

Neymar je hráčom PSG od roku 2017. V tejto sezóne odohral osem zápasov francúzskej Ligue 1, strelil v nich tri góly a pridal tri asistencie.

Čo sleduje Al-Khelaifi potenciálnym predajom Neymara? Chce na tom len zarobiť? Alebo ide o ťah na udržanie Kyliana Mbappeho, ktorému končí budúce leto zmluva a hovorí sa o jeho presune do Realu Madrid? V prípade odchodu Neymara by mohol dostať Mbappe brutálny plat a navyše by neboli "traja kohúti na jednom smetisku" (Messi, Neymar a Mbappe).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Nacional

Diskusia

Podobné články