Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najrýchlejšia červená karta v histórii futbalu? Obranca Andorry išiel pod sprchy po pár sekundách!

ANDORA LA VELLA - V zápase o postup na šampionát v Katare 2022 sa o nečakaný zvrat postaral domáci hráč Ricard Fernandez.
Zdroj: 41092
Zdieľajte:

Poľsko odcestovalo do Andorry s jednoznačným cieľom získať potrebné tri body, aby si zaistilo účasť v baráži o postup na MS v Katare. No viac, ako ich jasné víťazstvo 4:1 zaujal moment, ktorý sa odohral ihneď po úvodnom hvizde.

Prečítajte si aj

VIDEO Legendu Manchestru United nahnevala oslava Maguirea: Je hanbou Manchestru United!

Už po 10 sekundách hry totiž lakťom fauloval domáci obranca Ricard Fernandez Poliaka Kamila Glika a po krátkom váhaní mu škótsky rozhodca John Beaton ukázal červenú kartu. Išlo o jedno z najrýchlejších vylúčení v histórii futbalu a rozhodne najrýchlejšie v aktuálnej kvalifikácii o postup na svetový šampionát.

Hráči Andorry sa z verdiktu arbitra čudovali a nikto na štadióne v Andorre neveril, čo sa práve stalo. Aj v plnom počte hrajúca reprezentácia európskeho trpaslíka by s Poliakmi takmer s istotou prehrala. Takto však mal náš severný sused ešte menej práce a mohol hrať na pol plynu. Po dvoch góloch kanoniera Lewandowskeho, Jozwiaka a Milika poľahky dokráčal k trom bodom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články