Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Plat Daniho Alvesa v Barcelone známy: Neuveriteľné! Vedenie La Ligy si myslelo, že ide o trik

BARCELONA - Plat Daniho Alvesa v FC Barcelona je známy! Je to šok, vedenie La Ligy si myslelo, že ide o trik
Zdroj: 41087
Zdieľajte:

Brazílsky obranca Dani Alves bude hrávať v FC Barcelona za 1 € na mesiac! Informuje o tom britský The Sun. Chce pomôcť svojmu bývalému klubu, ktorý sa finančne, výsledkovo aj herne trápi.

Dani Alves bude hrať v Barcelone za euro, začať môže až od januára

Dani Alves v septembri skončil v brazílskom Sao Paule a bol voľný hráč. 38-ročný obranca v októbri ponúkol svoje služby Kataláncom, keď videl ich trápenie.

„Povedal som, že keď ma bude Barca potrebovať a chcieť, budem jej k dispozícii bez ohľadu na to, kde som. Náklonnosť, láska a rešpekt, ktorý mám k tomuto klubu, sú príliš veľké. Ak si Barca myslí, že ma potrebuje, jednoducho mi stačí zavolať. Stále si myslím, že môžem pomôcť kdekoľvek, ale viac v Barce kvôli množstvu mladých hráčov, ktorých teraz má," vyhlásil Alves.

Po tom, ako Alves opustil Barcelonu, hrával za Juventus Turín, PSG a Sao Paulo. Dani Alves začne trénovať s Barcelonou od budúceho týždňa, no hrať bude môcť až od 1. januára 2022. Dovtedy sa má spätne aklimatizovať, zoznámiť s tímom, novými spoluhráčmi a pomôcť cennými radami a skúsenosťami.

Prečítajte si aj

Po Dani Alvesovi ďalší návrat "strateného syna", bývalej hviezdy Barcelony na Nou Camp?

Vedenie La Ligy jednoeurový plat považovalo za trik

V zahraničných médiách sa objavili správy, že vedenie La Ligy by mohlo zablokovať podpis Daniho Alvesa s FC Barcelona, pretože odmietalo uveriť jeho 1-eurovému platu a považovalo to za trik, ako chce katalánsky klub riešiť svoje finančné ťažkosti. Napokon však prestup odobrilo.

Dani Alves je prvou posilou nového trénera Xaviho. Vedenie spočiatku malo obavy, či bude takmer štyridsaťročný veterán kvôli svojmu veku prínosom. No na letnej olympiáde v Tokiu ukázal, že je stále platným hráčom. Priviedol Brazíliu k zisku olympijského zlata. Navyše ukázal, že dokáže skvele fungovať v mladom tíme. A presne aj Barcelona má aktuálne veľmi mladý tím.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články