Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Budú hrať za Tarkoviča? Iba za seba, zotrvanie trénera je im jedno, tvrdí Lešický

TRNAVA - Šanca na postup už nie je, no budú hrať Slováci aspoň za zotrvanie Tarkoviča? Iba za seba, na trénerovi im nezáleží, myslí si Lešický
Zdroj: 41062
Zdieľajte:

Slovensko už nemá šancu postúpiť na budúcoročné MS v Katare. Nad budúcnosťou trénera Štefana Tarkoviča visí veľký otáznik. Najmä po tom, čo minulý mesiac prezident SFZ Ján Kováčik vyhlásil, že kvalifikáciu považuje za neúspešnú. Bodaj by nie, tak "hrateľnú" skupinu Slovensko už dávno nemalo, ak vôbec niekedy.

Za Tarkoviča bojovať hráči nebudú, domnieva sa Lešický

Motiváciou pre hráčov by preto mohlo byť zabojovať za zotrvanie trénera Tarkoviča na lavičke národného tímu. Podľa bývalého trénera a odborníka Milana Lešického však niečo takéto "nehrozí".

Prečítajte si aj

Dúbravkove dni v Newcastle spočítané? Do klubu má mieriť nevyužívaná hviezda Manchesteru United

„Či už Tarkovič zostane na svojom poste, alebo nie, to je hráčom jedno. Dnes budú hrať za Slovensko a touto témou sa nezaoberajú... Na zmeny na trénerských postoch sú zvyknutí z klubov,“ vyjadril sa skúsený expert pre Nový Čas.

Podľa Lešického sa ale Tarkovič o svoju budúcnosť obávať nemusí. To, že bol hlavným trénerom reprezentácie, mu totiž na trhu výrazne zdvíha kredit.

„Predtým ho nikto nepoznal. Dnes sa už však nestratí. Je jazykovo zdatný a to, že trénoval reprezentáciu mu otvorí dvere do celého futbalového sveta,“ domnieva sa Milan Lešický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články