Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reprezentant Albert Rusnák vytvoril rekord v americkej Major League Soccer

NEW YORK - Slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák sa môže popýšiť historickým rekordným zápisom, na ktorý dosiahol v drese Real Salt Lake v americkej Major League Soccer.
Zdroj: 41060
Zdieľajte:

Prekonáva ho len jediný hráč

Kapitán Real Salt Lake vytvoril v americkej MLS nový klubový rekord, keď v základnej časti nastúpil vo všetkých 34 zápasoch a odohral kompletných 3045 minút. Viac odohral z celej súťaže iba jediný hráč a to obranca Philadelphie Jakob Glesnes (3060 minút).

Rusnák pred pár dňami zaznamenal v drese amerického zamestnávateľa už 11. gól v tomto ročníku zámorskej Major League Soccer (MLS). Strelil ho v noci na štvrtok v súboji s Portlandom Timbers, v ktorom jeho tím Real Salt Lake doplatil na zbabraný prvý polčas. Prehrával už 0:3, Rusnák v 88. minúte z jedenástky zmiernil prehru domácich.

Prečítajte si aj

Učil sa od legendárneho Cruyffa a viedol prekvapivého maďarského lídra: DAC oznámil meno nového trénera

Je v skvelej forme

Slovenský reprezentant, ktorý figuruje v nominácii trénera Štefana Tarkoviča na záverečný novembrový dvojzápas kvalifikácie MS 2022 so Slovinskom a Maltou, je vo vynikajúcej forme. Strelecky sa presadil už v treťom zápase za sebou, predtým dal dva góly San Jose a jeden vsietil proti Dallasu.

Real Salt Lake figuruje na 8. mieste tabuľky Západnej konferencie s dvojbodovým mankom na 7. priečku zaručujúcu účasť v osemfinále play off.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články