Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Marek Hamšík v Turecku opäť žiaril: V šlágri s Besiktasom ukázal svoju veľkosť

ISTANBUL - Turecký Trabzonspor, v drese ktorého odohral celý zápas slovenský stredopoliar Marek Hamšík, zvíťazil na pôde Besiktasu Istanbul 2:1. Trabzonspor potvrdil post lídra ligy.
Zdroj: 41012
Zdieľajte:

V šlágri na pôde tureckého zástupcu v skupinovej fáze Ligy majstrov sa v parádnom svetle opäť predviedol aj dlhoročný slovenský reprezentačný kapitán Marek Hamšík, ktorý mal prsty v obidvoch góloch svojho tímu.

V závere úvodného dejstva milimetrovou prihrávkou našiel spoluhráča Abdülkadira Ömüra a ten sa v dobrej pozícii už nepomýlil - 0:1.

Prečítajte si aj

VIDEO Mourinho zúril po nevydarenej odplate: Rozhodcovia by to mali vysvetliť, ale nič nehovoria!

Aj keď sa domácim zásluhou Larina podarilo v 62. minúte zápasu skóre vyrovnať, posledné slovo mali hostia, keď udreli v posledných sekundách zápasu a opäť bol pri tom Hamšík. Ten pohotovou rozohrávkou v 96 minúte odštartoval gólovú akciu, ktorú víťazným zásahom do bránky domácich zakončil Cornelius a hostia mohli oslavovať ďalší trojbodový zisk.

Prečítajte si aj

VIDEO Neymar ho chcel pred penaltou rozhodiť: Maďarský hrdina Lipska prezradil, čo mu Brazílčan povedal

Trabzonspor v tureckej Superlige stále neprehral a na čele tabuľky má pred druhým Hataysporom pohodlný sedembodový náskok i keď druhý tím tabuľky má k dobru ešte jeden zápas.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články