Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ešte ani nie je trénerom a už mal údajne vyhodiť prvého hráča: Xavi so službami hviezdneho útočníka nepočíta!

BARCELONA - Katalánsky veľkoklub ešte legendárneho Xaviho oficiálne ani neohlásil ako nástupcu trénera Ronalda Koemana. Podľa správ zo Španielska už mal ale bývalý stredopoliar z kádra Blaugranas vyhodiť prvého futbalistu. Xavi vraj nepočíta so službami holandského útočníka Luuka de Jonga.
Zdroj: 40948
Zdieľajte:

S informáciou prišiel twitterový účet barcacentre. Tridsaťjedenročný De Jong, ktorý je v Barcelone na hosťovaní zo Sevilly a ktorý v drese katalánskeho klubu nastúpil k deviatim zápasom, v ktorých vsietil jeden gól, údajne chýba v plánoch Xaviho na vyvedenie Barcelony z jej súčasnej mizérie.

Holandský reprezentant sa k tímu z Camp Nou pripojil po odchode Francúza Griezmanna. Niekdajší kouč Koeman ho priviedol ako hviezdnu posilu, sľuboval si od neho produktivitu a jeho kvality prirovnával k futbalovému umu Brazílčana Neymara.

Prečítajte si aj

VIDEO Neymar ho chcel pred penaltou rozhodiť: Maďarský hrdina Lipska prezradil, čo mu Brazílčan povedal

Lenže De Jong do tímu nezapadol a jeho dni v drese Barcelony sú podľa všetkého spočítané. Camp Nou by mal opustiť už v januári. Vedenie Barcelony odvolalo minulý týždeň po ligovej prehre na ihrisku nováčika Vallecana 0:1 kouča Koemana. Novým trénerom by sa mal stať legendárny Xavi, ktorý už rozviazal zmluvu s katarským klubom Al Sadd.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články