Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hrnčár sa zastáva syna: Nemá tetovanie, jazdí na starom, ošúchanom aute. Ako vyriešil kauzu vlasy?

BRATISLAVA - Odfarbil si vlasy, prísny tréner Weiss mu vystavil stopku. Otec Davida Hrnčára sa zastáva syna a prezradil, ako hráč Slovana napokon vyriešil svoj účes.
Zdroj: 40941
Zdieľajte:

Počas minulého týždňa zaujala "kauza" odfarbených vlasov Davida Hrnčára. Nepáčilo sa to prísnemu trénerovi Vladimírovi Weissovi st., ktorý rázne zahlásil, že s takýmto účesom si mladý futbalista pod jeho vedením nezahrá. A svojim slovám dal okamžite účinnosť.

Mnohí nad týmto rozhodnutím krútia hlavami. Odfarbené vlasy sú totiž v dnešnej dobe úplne bežným javom medzi mladými, aj medzi futbalistami všeobecne. Veď v samotnom kádri Slovana Bratislava nájdeme rôzne typy účesov, melír, dredy a podobne. Taktiež hráči behajú po trávnikoch potetovaní niekedy až od hlavy po päty.

Účes sme mu ako rodičia schválili, hovorí Hrnčár starší

Kauzu "vlasov" Davida Hrnčára si všimli aj v Česku. Rozhovor pre isport.cz v tejto súvislosti poskytol Norbert Hrnčár, Davidov otec a bývalý hráč i tréner Slovana Bratislava.

„David sa nás na vlasy dopredu pýtal. Ako rodičia sme s tým nemali problém. Veď manželka je učiteľka, pracuje s mladými. Na úlety, alebo skôr módne výstrelky je zvyknutá. Je to normálna, bežná vec, že to mladí skúšajú a snažia sa prispôsobiť rôznym módnym trendom. Hovorili sme mu, úplne v pohode. Keby niečo, vlasy za mesiac odrastú. Keď to chce vyskúšať, prečo nie?," hovoril Hrnčár starší.

Prečítajte si aj

Conte dostane v Tottenhame 180 miliónov € na zimné nákupy! V hľadáčiku tieto tri hviezdy

Nemá tetovania, jazdí starým ošúchaným golfom

Rozhodnutie kolegu trénera Vladimíra Weiss st. komentovať Norbert Hrnčár nechcel.

„To nechcem komentovať, bolo to jeho rozhodnutie. David nemá ani jedno tetovanie, stále jazdí ošúchaným, dvanásť rokov starým golfom, žiadne výstrelky. My sme mu vlasy odsúhlasili a nemali sme s tým žiadny problém. Keby sme vedeli, že to bude mať takýto dopad, tak by aj David reagoval inak. Stalo sa."

David Hrnčár sa v minulej sezóne stal jedným z objavov slovenskej ligy a evidentne má veľký potenciál. Ak bude na sebe naďalej tvrdo pracovať, čaká ho sľubná budúcnosť. No "kauza vlasy" bola pre mladého futbalistu tvrdou fackou a školou do budúcnosti.

„Bola to tvrdá facka a rana. Nebol v komfortnej situácii, nebolo to pre neho jednoduché obdobie. Naraz bol v centre pozornosti, ktorú by si ani neprial. Povzbudzujeme ho, musí to prekonať. Aj toto život prináša, musí makať ďalej. Má celú kariéru pred sebou, je mladý, je na ňom, aby sa aj ďalej presadil. A ja verím, že sa presadí. A zase sa o ňom bude písať viac vo futbalovej súvislosti podobne ako v minulom ročníku, keď bol vyhlásený najlepším krídelníkom ligy a objavom sezóny," pozerá sa na vec pozitívnou optikou Hrnčár starší.

Situáciu vyriešil jednorázový sprej

David Hrnčár ustúpil. V záujme toho, aby naďalej mohol hrávať, rešpektoval rozhodnutie trénera Weissa a účes vrátil do "starých koľají".

„Futbal je pre neho prednejší ako vlasy, tak si našiel nejakú jednorázovú farbu v spreji. Nastriekal si to zase do tmava, takže to nie je tak výrazná biela," prezradil Norbert Hrnčár, ako jeho syn elegantne vyriešil situáciu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články