Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V Barcelone to po El Clásicu poriadne vrelo: Nahnevaní fanúšikovia zaútočili na Koemana!

BARCELONA - Barcelona po odchode Lionela Messiho neprežíva dobré obdobie a niektorým fanúšikom katalánskeho veľkoklubu zjavne dochádza trpezlivosť. Názorne to ukázali v nedeľu popoludní, kedy po porážke v El Clásicu (1:2) zaútočili na auto vezúce trénera Ronalda Koemana.
Zdroj: 25672
Zdieľajte:

Ako ukazuje video, ktoré sa krátko po zápase objavilo na sociálnych sieťach, nahnevaní fanúšikovia pred Camp Nou tĺkli rukami do odchádzajúceho auta s Koemanom a niektorí do neho dokonca kopali, zatiaľ čo iní sa uspokojili iba s nadávkami a výkrikmi, že by mal čo najskôr Barcelonu opustiť .

Klub neskôr vydal vyhlásenie, v ktorom "násilné a opovržlivé" správanie útočníkov odsúdil a sľúbil, že zavedie také opatrenia, aby sa nič podobné už v budúcnosti neopakovalo.

Dôvodom frustrácie fanúšikov bolo nielen prehrané derby s Realom Madrid, ale dlhodobo zlé výsledky Barcelony, ktorá je už len tieňom obávaného giganta minulých rokov.

Barca v novej sezóne La Ligy z deviatich zápasov vyhrala len štyri a aktuálne jej patrí v tabuľke až deviate miesto o päť bodov za Realom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články