Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Absolútny skrat frustrovaného Ronalda proti Liverpoolu: Za toto dostal len žltú?!

MANCHESTER - Na toto slávny Cristiano Ronaldo naozaj zvyknutý nie je. Aby jeho tím dostával ešte pred polčasovú prestávkou od veľkého rivala nárez 0:3, to veľakrát vo svojej kariére nezažil. Presne to sa ale stalo v 9. kole Premier League medzi jeho Manchestrom United a Liverpoolom. A legendárnemu Portugalcovi tiež poriadne tiekli nervy, keď nakopol loptu do ležiaceho súpera. To ešte netušil, že Diabli si odnesú ešte drvivejšiu porážku 0:5.
Zdroj: 40910
Zdieľajte:

Bol to jasný šláger deviateho kola Premier League. Manchester United hostil Liverpool s jednoznačným cieľom po troch zápasoch bez výhry konečne naplno bodovať. Tieto nádeje si fanúšikovia i Červení Diabli robili do 13. minúty, v tej dobe totiž ich miláčikovia prehrávali po góloch Keity a Jotu už 0:2.

A to bol len začiatok krutého debaklu. V 38. minúte vykročil za hetrikom Salah a zvýšil na 3:0. Potom však prišiel moment, ktorý len dokumentoval zúfalstvo tímu z Old Trafford. Konkrétne jeho hlavného hrdinu Cristiana Ronalda.

Bežala prvá minúta nadstaveného času prvého polčasu, keď Ronaldovu veľkú šancu vychytal Alisson. O vyrazenú loptu sa vydala portugalská hviezda bojovať s Jonesom, ktorý si však balón bez problémom postrážil a arbiter navyše odpískal Ronaldovi v súboji faul.

To však zjavne rozhodený Ronaldo akceptovať nechcel a do ležiaceho súpera nakopol loptu. Následná strkanica medzi ďalšími hráčmi do väčšieho konfliktu našťastie neprerástla, so žltou tak odišiel za nešportové správanie len tridsaťšesťročný útočník.

United stihli do konca polčasu inkasovať od Salaha ešte raz, na čo domáci fanúšikovia reagovali hromadným odchodom zo štadióna už po úvodných 45 minútach. Krátko po prestávke svoju jazdu za hetrikom potom korunoval Salah. Frustráciu domácich o desať minút neskôr podčiarkol neuznaný Ronaldov gól.

Konečný debakel 0:5 tak znamená najhoršie porážku United v histórii. Doma potom zverenci Oleho Gunnar Solskjaera prehrali o päť gólov prvýkrát od roku 1955. Nórsky kouč označil výsledok za "najtemnejšie deň svojej trénerskej kariéry", rezignovať na svoju funkciu ale nemieni.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články