Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fotka v spodnej bielizni a veľavravný odkaz: Toto sú dve najdôležitejšie veci na ráno podľa Ronalda

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo zverejnil veľavravný záber na sociálnej sieti. Toto sú podľa neho dve najdôležitejšie veci na ráno
Zdroj: 40772
Zdieľajte:

Portugalský útočník Manchesteru United Cristiano Ronaldo zverejnil na sociálnej sieti instagram svoju fotografiu v spodnom prádle s odhodlaným výraznom v tvári a šálkou kávy. „Ráno to najdôležitejšie: káva a motivácia," napísal k fotografii.

Ronalda vyhlásili za najlepšieho hráča septembra v anglickej Premier League. V štyroch zápasoch strelil tri góly. Nedávno sa blysol v kvalifikácii MS 2022, keď strelil hetrik pri výhre Portugalska s Luxemburskom 5:0. Stal sa historicky prvým futbalistom, ktorý strelil desať hetrikov v národnom drese. Spolu už má v reprezentačných farbách na konte 115 gólov.

Prečítajte si aj

Rokovania stroskotali: Barcelonu v lete opustí ďalší kľúčový hráč

„Ďalšie víťazstvo, ďalší krok smerom k nášmu cieľu, ďalšia historická noc pri bránení našich národných farieb," písal Cristiano Ronaldo po stretnutí na Instagrame. "Všetko ide ľahšie, keď hráme doma, pred našimi fanúšikmi, ktorí nás povzbudzujú od prvej do poslednej minúty. Sľúbil som, že sa budem usilovať o ďalšie a ďalšie a ďalšie úspechy. Je to v mojej DNA, v našej DNA, nikdy sa neuspokojíme, nikdy nezložíme ruky, vždy pôjdeme dopredu."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: instagram Cristiano Ronaldo, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články