Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Francúzsky reprezentant má obrovský problém: Po návrate do Španielska poputuje do väzenia!

MADRID - Francúzsky futbalový reprezentant Lucas Hernández má obrovský problém. Madridský súd ho potrestal za porušenie zákazu priblíženia ku svojej manželke s prípadom domáceho násilia z roku 2017 a 25-ročnému futbalistovi hrozí väzenie.
Zdroj: 39206
Zdieľajte:

Hernández vo februári 2017 dostal za trest 31 dní verejnoprospešných prác za bitku na ulici s vtedajšou priateľkou Ameliou Llorenteovou, ktorá dostala rovnaký trest. Navyše sa k sebe po dobu šiestich mesiacov nemohli priblížiť na menej ako 500 metrov. To francúzsky futbalista s priateľkou porušili, keď sa v Las Vegas tajne vzali. Po návrate do Madridu bol Hernández zatknutý, následne aj uväznený a v decembri 2019 odsúdený na šesť mesiacov odňatia slobody.

Madridský súd nevyhovel jeho ďalšej žiadosti o odloženie výkonu trestu a nariadil mu, aby sa v utorok 19. októbra dostavil do španielskej metropoly. Od tohto dátumu bude mať desať dní na to, aby si dobrovoľne vybral väznicu, kde si trest odpyká. Aj proti tomuto verdiktu sa hráč Bayernu odvolal.

Rodák z Marseille v lete 2019 prestúpil z Atlética do Bayernu za 80 miliónov eur. S bavorským gigantom mimo iné vyhral Ligu majstrov a dvakrát nemeckú bundesligu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články