Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nový objekt v hľadáčiku Realu Madrid: Monaco pýta 60 miliónov eur

MADRID - Real Madrid si vyhliadol nový objekt, Monaco pýta 60 miliónov eur.
Zdroj: 40757
Zdieľajte:

Real Madrid má na radare nový objekt. Je ním francúzsky reprezentant Aurelien Tchouameni, ktorý je po celej Európe veľmi žiadaný. Monaco požaduje 60 miliónov eur, informuje Marca.

Nástupca Casemira?

Los Blancos sledujú 21-ročného mladíka ako potenciálnu posilu do stredovej formácie na budúce leto. Real Madrid chce nové, čerstvé a mladšie nohy do stredu poľa.

Tchouameni zažiaril v posledných dvoch zápasoch v drese národného tímu, debutoval len v septembri. Real Madrid vyhodnotil, že má všetky potrebné kvality na to, aby sa stal novým defenzívnym stredopoliarom a potenciálnou náhradou Casemira.

Prečítajte si aj

Dúbravka sa môže tešiť na nového trénera: Traja kandidáti na miesto Stevea Brucea

Svojimi defenzívnymi schopnosťami by ponúkol Realu Madrid niečo, čo chýba v strede poľa. Iné kvality, ako prináša Eduardo Camavinga či Paul Pogba, ktorý zostáva tiež na zozname možných posíl "bieleho baletu".

Pogba je iný typ hráča ako Tchouameni, no Real Madrid neupustil od myšlienky jeho angažovania, nakoľko získať hráča jeho kalibru zadarmo je lákavé. Nedávne signály však naznačujú, že Pogba sa možno napokon prikloní k myšlienke predĺžiť zmluvu s Manchesterom United.

Tchouameni je v hľadáčiku aj anglických gigantov - spomína sa Liverpool, Chelsea aj Manchester City. Monaco ho podpísalo v januári 2020 za 18 miliónov eur, chce ho predať za viac ako trojnásobok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články