Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vyšiel som pred dom, plakal som: Bellamy prezradil, čo spustilo jeho psychické problémy a depresie

BRUSEL - Bývalý hviezdny útočník Craig Bellamy nechal prácu trénera v Anderlechte. Psychicky sa zrútil, prezradil dôvod!
Zdroj: 40741
Zdieľajte:

Bývalý hviezdny waleský útočník Craig Bellamy hovoril o problémoch, ktoré sa mu začali počas pôsobenia v Anderlechte Brusel. Odlúčenie od rodiny malo vážne následky, ktoré prerástlo do jeho psychického zrútenia a depresie.

Bellamy pracoval ako mládežnícky tréner Anderlechtu. Pracoval po boku hlavného trénera "áčka" a bývalého hviezdneho belgického obrancu Vincenta Kompanyho.

Vyšiel som pred dom a plakal som, spomína Bellamy

„Vrátil som sa domov v auguste po príprave. Moja dcéra mala prvé narodeniny a mali sme oslavu. Ale nechápala, kto som. Natiahol som k nej ruky, ale neprišla ku mne," spomínal Bellamy na moment, ktorý spustil jeho psychické problémy.

„Ako by to mohlo byť inak, keď ma videla tak osem alebo deväťkrát? Potom som s ňou nebol dlhšie ako jeden deň. Jednoducho som nebol v jej živote."

Prečítajte si aj

Nový najbohatší klub sveta - Newcastle - chce štyri hviezdy z Manchesteru United

„Keď som sa k nej priblížil, odvrátila sa. Zároveň však reagovala na všetkých príbuzných. Nechcel som sa k nej ani priblížiť, hanbil som sa. Vyšiel som z domu a začal plakať. Čo som mal robiť? Stratiť kvôli futbalu svojich blízkych?," hovoril o dôvodoch, pre ktoré sa rozhodol ukončiť svoje pôsobenie v Bruseli.

Pritom práca trénera v Anderlechte ho napĺňala.

„Spolupráca s Kompanym ma veľmi bavila. Prvých šesť mesiacov pred pandémiou, ktorá začala v marci, bolo všetko skvelé. Potom sa všetko zmenilo. Počas Vianoc 2020 sa vo mne vyvinul pocit úzkosti," cituje Bellamyho Daily Mail.

V septembri 2021 definitívne opustil svoje pôsobisko v Anderlechte Brusel. Klub mu ponúkol zmluvu na tri roky a pozíciu asistenta, no Bellamy ponuku odmietol a vrátil sa k rodine do Walesu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články