Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vypískali ho vlastní fanúšikovia: Vrátil sa zradca, kričali!

MILÁNO - Talianskeho brankára Gianluigiho Donnarummu vypískali vlastní fanúšikovia počas zápasu Talianska so Španielskom, v ktorom Talianom skončila 37-zápasová šnúra bez prehry.
Zdroj: 21899
Zdieľajte:

Prestupy medzi veľkými rivalmi zvyknú v športe vyvolať veľký rozruch a fanúšikovské tábory sa s nimi stotožňujú veľmi neradi. Že by sa však zlosť obrátila proti reprezentantovi vo chvíli, keď má na sebe dres národného tímu, to už je raritou.

Taliansky brankár a jeden z hrdinov EURO 2020 Gianluigi Donnarumma sa v júli sťahoval z materského AC Milána do PSG. Na San Sire mu pritom sľubovali zlatom vystlanú budúcnosť, no volanie francúzskeho giganta bolo lákavejšie. Čierno-červení sa s tým stále nezmierili a keď Taliansko hralo v Miláne semifinále Ligy národov proti Španielsku, nepekne si ho podali.

Pri každom jeho dotyku s loptou sa mohutne bučalo a pískalo, čo 22-ročnému gólmanovi rozhodne nebolo ukradnuté. Na svojej tvári dal poznať veľké sklamanie a v určitom momente ho dokonca fanúšikovia dohnali ku slzám. Donnarumma sa niekoľkých chybičiek pri rozohrávke či zachytávaní lopty dopustil a celkom pochopiteľne nebol so svojej koži.

Neprajné prostredie kritizoval aj Mancini

"Hral za Taliansko! Toto nebol klubový zápas. Tieto veci musia ísť na jeden deň bokom a pískať sa naňho môže pri zápase AC Milána s PSG. Taliansko by malo stáť nad všetkými klubmi," skonštatoval na pozápasovej tlačovej konferencii 56-ročný kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články