Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brutálny faul v ženskom futbale: Za TOTO videla okamžite červenú!

MANCHESTER - Nevídaný zákerný faul predviedla v manchesterskom derby anglická reprezentantka Georgia Stanwayová.
Zdroj: 40631
Zdieľajte:

Počas reprezentačnej pauzy, kedy sa nehrajú žiadne popredné ligové súťaže, bola pozornosť futbalových priaznivcov upriamená na najvyššiu ženskú súťaž. V Anglicku sa hralo prestížne derby medzi ženami Manchestru United a Manchestru City.

Hovoriť o nežnejšom pohlaví by minimálne v prípade Georgie Stanwayovej z tímu City bolo nemiestne. Krátko pred polčasovou prestávkou totiž predviedla brutálny zákrok, za ktorý by sa hanbili aj jej mužskí kolegovia.

V plnej rýchlosti totiž priamo kopačkou trafila stehno svojej súperky, Leah Galtonovej. 22-ročná anglická reprezentantka videla okamžite červenú kartu a putovala pod sprchy. Galtonová sa po krátkom ošetrení vrátila na trávnik, takže okrem otlačku štupľov nezanechal zákrok na nej trvalejšie následky.

Zápas sa napokon skončil nerozhodne 2:2, no najviac sa hovorilo o zákernom faule v podaní Stanwayovej.

Po zápase sa ospravedlnila

"Chcela by som sa ospravedlniť za zákrok, ktorý som predviedla. Každý, kto ma pozná vie, že som veľmi súťaživá. Nešlo o žiadnu zlomyseľnosť a som rada, že je Leah v poriadku a že bola schopná pokračovať v zápase. Ďakujem každému za podporu, naozaj si to vážim," napísala previnilá Stanwayová na Twitteri.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, BBC

Diskusia

Podobné články