Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Aj Ronaldo je len človek: Takto vie na tanieri zhrešiť, bonzuje reprezentačný spoluhráč

LISABON - Jeho stravovanie je dokonalé. Aj Cristiano Ronaldo však vie na tanieri zhrešiť. Takéto "cheat" jedlo si dopraje, bonzuje reprezentačný spoluhráč
Zdroj: 40467
Zdieľajte:

Na verejnosť neustále prenikajú informácie o tom, ako je Cristiano Ronaldo doslova posadnutý zdravým stravovaním. Do médií hovoril o jeho stravovacom režime osobný kuchár, ktorý mu varil počas pôsobenia v Juventuse Turín.

Známe boli tiež vyjadrenia brankára Lee Granta z Manchesteru United, ako všetci spoluhráči na tímovej večeri pred zápasom sledovali, čo konzumuje Ronaldo a ako sa všetci báli dať si zákusok.

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovská kuriozita v kvalifikácii na MS 2022: Ani darovaný gól Česku na víťazstvo nestačil

Ronaldo rád zhreší hranolkami a steakom

Aj Cristiano Ronaldo je len človek a tiež si občas dopraje nejaké zhrešenie na tanieri. Prehovoril o tom jeho reprezentačný spoluhráč José Fonte.

„Stopercentne všetci sledujeme, čo si dáva. Vieme, že je najlepší a chceme napodobňovať, čo robí, pretože to asi robí dobre," hovoril obranca Lille počas reprezentačného zrazu.

„Samozrejme, jedáva zdravo, dáva si quinou, vajíčka, batáty, brokolicu, to mu chutí. Ale aj on má svoje neresti a dopriava si dni s nezdravým jedlom," prekvapil Fonte.

A ako teda hviezdny Portugalčan dokáže na tanieri zhrešiť?

„Po zápase si občas dáva steak s hranolkami a smaženým vajcom. Chápem, prečo sa do nezdravého jedla púšťa práve na zrazoch s reprezentáciou, pretože tu máme neuveriteľný catering. Vždy, keď sem prídem, musím si dávať pozor, aby som sa do klubu nevracal ťažší," dodáva Fonte.

Posledné fyzické testy odhalili, že Cristiano Ronaldo (36) má telo na úrovni 22-ročného mladíka. Väčšina futbalistov má okolo 11 % telesného tuku, no Ronaldo iba 7 %. Svalová hmota tvorí 50 % jeho váhy tela. Ako vidieť, dá sa to aj s občasným zhrešením!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články