Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Aršavin hovorí o nezmyselnom zákaze. Rusom má proti Slovensku pomôcť aj nové nariadenie trénera Karpina

MOSKVA - Nový tréner Rusov Valerij Karpin zakázal hráčom to, čo všetci milujeme! Pomôže im to proti Slovákom?
Zdroj: 40623
Zdieľajte:

Ruskú reprezentáciu nedávno prevzal nový tréner Valerij Karpin. Charakterizuje ho tvrdosť a prísnosť. Po svojom nástupe do funkcie vydal hráčom národného tímu zákaz, ktorý sa vzťahuje na sladkosti a jedlá z múky.

Rusi majú zákaz múčneho a sladkostí

„Podľa mňa je to zbytočné. Ak chce futbalista zjesť niečo sladké, pôjde na izbu a zje čokoládu. Okrem toho trávi v národnom tíme krátke obdobie a v kluboch takéto zákazy nemusí mať. Vo všeobecnosti, ak je hráč profesionál, potom sám vie, čo potrebuje a čo nie. Nemal som žiadne obmedzenia," hovoril pre Match TV bývalý ruský reprezentant či hráč Arsenalu Londýn Andrej Aršavin.

Prečítajte si aj

Zvrat v Ronaldovom prípade sexuálneho znásilnenia: Ako rozhodol súd?

Slovensko čaká dôležitý kvalifikačný duel v Kazani proti Rusku. Po septembrových stratách potrebujú zverenci Štefana Tarkoviča z ťažkého dvojzápasu proti "zbornej" a Chorvátsku aspoň štyri body. No Rusi si proti Slovákom veria, aj napriek tomu, že v marci pod Tatrami nezískali ani bod.

Širokov: Slováci? Nevidím tam nič fenomenálne

„Ak budeme vychádzať z prvého zápasu, tak Slovensko máme na dosah. Nevidím tam nič fenomenálne, len potrebujeme hrať rýchlejšie. Fyzicky neviem, v posledných zápasoch som mal zlý dojem. Našťastie pridali. Zbavili sa tuku, čo znamená, že by malo byť všetko v poriadku," hovoril bývalý stredopoliar Zenitu Petrohrad Roman Širokov pre championat.com.

Bývalý ruský reprezentant Igor Kolyvanov hovoril o chýbajúcich hráčoch "zbornej" a šanciach Ruska v súboji so Slovenskom. Rovnako ako Širokov, aj on verí svojim.

Podľa Kolyvanova Slovensko nie je žiadny hrozivý súper

„S chýbajúcimi a zranenými hráčmi sa nedá nič urobiť. Musíme na to zabudnúť a pripraviť sa na zápas. Buďme úprimní, Slovensko nie je taký hrozivý súper, ani špičkový tím, s ktorým by sme nemohli hrať bez dvoch alebo troch hráčov," myslí si Širokov.

„Hráme doma, pred našimi fanúšikmi, takže hlavné bude, aby hráči bojovali, aby všetci zomierali na futbalovom ihrisku. Všetci vedia, že náš tím je bez hviezd, ale ak v zápase proti Slovensku budú chalani hrať organizovane a pozorne, bojovať na všetkých častiach ihriska, potom bude všetko v poriadku," pokračoval bývalý ruský futbalista.

„V marci sme prehrali so Slovákmi, pretože sme robili smiešne chyby, prakticky nemali žiadne šance, okrem strelených gólov, za ktoré sme si mohli sami. Na ten zápas by sme sa nemali pozerať, musíme žiť pre dnešok. Ísť na ihrisko s cieľom vyhrať a snažiť sa o prvé miesto," dodal v rozhovore pre championat.com

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Match TV, championat.com

Diskusia

Podobné články