Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúca tragédia v Grécku plná otáznikov: Niekdajší reprezentant spútaný zomrel vo vlastnom aute

SOLÚN - Grécka polícia vyšetruje tragický prípad úmrtia gréckeho futbalového obrancu Nikosa Tsoumanisa (31), ktorého našli mŕtveho v jeho vlastnom aute a podľa médií mohol byť zavraždený.
Zdroj: 40608
Zdieľajte:

Tsoumanisa našli v utorok ráno mŕtveho v jeho vlastnom aute len pár hodín potom, čo ho jeho priateľka a rodina nahlásili ako nezvestného. Grécke médiá uviedli, že príčnou úmrtia malo byť udusenie.

Spútaný sa zadusil vo vlastnom aute

Bývalého reprezentanta do 21 rokov našli na prímorskom predmestí Kalamaria, len niekoľko hodín po nahlásení rodiny a priateľov o jeho nezvestnosti. Po objavení mal údajne ruky spútané páskami a okolo krku mal opasok od nohavíc. Ani okamžitý prevoz do nemocnice mu už ale život nezachránil a lekárom sa ho bohužiaľ nepodarilo oživiť.

Prečítajte si aj

VIDEO Totálne mu preplo: Rozhodcu dokopal do bezvedomia, ihrisko opúšťal v putách!

Vražda, alebo?

Ďalšie vyšetrovania polície majú pomôcť objasniť, či jeho smrť zhruba šesť míľ juhovýchodne od Solúna pomohol niekto zaviniť, alebo šlo o samovraždu. Grécky zadák na sklonku kariéry pôsobil v nižšej gréckej lige, kde hrával za svoj materský klub Makedonikos, kde sa po 12 rokoch vrátil v letnom prestupovom období.

V drese reprezentačnej dvadsaťjednotky si v roku 2011 zahral proti Belgicku a Nemecku, ľavý zadák počas svojej kariéry vystriedal osem klubov, v ktorých v 126 dueloch zaznamel štyri góly a pridal tri asistencie. V najvyššej gréckej súťaži si odkrútil 69 duelov, keď pôsobil v Škode Xanthi či Aris Solún.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, The Mirror

Diskusia

Podobné články