Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Analýza: Arsenal dnes zvíťazí minimálne o dva góly

Dnešná analýza bude venované Lige majstrov a zápasu Arsenal - Anderlecht.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

20.45 ARSENAL - ANDERLECHT

Tip: handicap -1 Arsenal

Kurz: 1,80

ANALÝZA:

Arsenalu vstup do sezóny nevyšiel podľa ich očakávaní, keďže ich výkony boli pomerne kolísavé a čo bolo najdôležitejšie, nevedeli dotiahnuť zápasy do víťazného konca. V lige majstrov na tom bolo podobne, keďže hneď na úvod dostali studenú sprchu od Dortmundu. Následne však prišla jednoznačná výhra nad Galatasarayom a tak isto nesmierne cenné víťazstvo proti Anderlechtu na ich pôde. Arsenalu sa podaril famózny obrat, keďže v samotnom závere sa im podarilo za 2min otočiť vývoj zápasu a vyhrali pomerom 2:1. Tento výsledok ich výrazne nakopol, keďže nasledujúce dva ligové zápasy vyhrali jednoznačným spôsobom, t.j. so Sunderlandom 0:2 a doma s Burnley 3:0. Arsenal už v tomto zápase môže počítať so Szczesny-m a tak isto by sa mal vrátiť do základu Walcott, ktorý je dôležitou oporou tímu.

Na druhej strane Anderlecht je síce pravidelným účastníkom ligy majstrov, avšak z roka na rok sa im nedarí dosiahnuť výrazné úspechy a tak väčšinou končia na posledných priečkach v rámci svojej skupiny. Azda najväčší úspech tímu visel vo vzduchu v súboji s Arsenalom, avšak nepodarilo sa im to a to určite veľa urobí aj so psychikou tímu. Okrem iného Anderlecht už má viac menej iba teoretické šance na postup.

Arsenal by v dnešnom zápase mal dominovať a vyhrať minimálne dvojgólovým rozdielom.

Dôvera: 6/10

Analýzu si pre vás pripraval: www.ultratips.sk

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, ultratips.sk

Diskusia

Podobné články