Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Expriateľka mŕtveho Maradonu prišla so šokujúcim priznaním: Donútil ma k užívaniu kokaínu!

HAVANA - Od smrti legendárneho Diega Maradonu uplynul už skoro rok. S odstupom času prišla so šokujúcou spoveďou jeho bývalá priateľka Mavys Álvarezová z Kuby, ktorá popísala päťročný vzťah so zosnulým argentínskym futbalistom.
Zdroj: 34955
Zdieľajte:

Álvarezová prehovorila o ich vzťahu s Maradonom v jednej z amerických televízií. „Na ulici ma oslovil muž, či by som sa nechcela stretnúť s Maradonom. Mňa to príliš nezaujímalo, ale hodinu ma presviedčal. Vraj je Diego svetoznáma osobnosť a priateľ Kuby. Nakoniec som súhlasila,“ povedala expriateľka argentínskej legendy, ktorá sa stretla s Maradonom v roku 2000 na Kube, kde sa liečil zo závislosti na drogách. Ich vzťah mal rýchly spád a po týždni už dvojica spolu randila a napriek nesúhlasu rodičov sa k nemu presťahovala. Dnes to Álvarezová ľutuje.

Prečítajte si aj

Exportný zásah Salaha nadchol Kloppa: Ľudia budú o tomto góle hovoriť aj o 50 či 60 rokov

„Prvých šesť mesiacov sa ma snažil donútiť dať si kokaín. Chcela som ho potešiť, tak som si dala. Teraz viem, že to bola najväčšia chyba v mojom živote. Mala som len 16 rokov,“ priznala. Maradonu ju stále zásoboval kokaínom a Mavys sa nakoniec predávkovala a skončila v nemocnici. K tomu ju Diego nútil, aby sa zúčastňovala jeho sexuálnych orgií, ale to odmietla. Na večierok plný sexu sa nedala presvedčiť ani po rokoch vzťahu, ale súhlasila s tým, že si na jeho žiadosť nechá zväčšiť prsia. „Diego mi povedal, že s väčšími prsiami budem vyzerať lepšie. Chcel, aby ma operovali u nás doma, s čím som ja nesúhlasila a nakoniec mi to urobili v Argentíne,“ opísala.

Na žiadosť Maradonu dokonca skončila so školou. „Nechcel mať priateľku stredoškoláčku, ktorá musí ísť každé ráno do školy,“ priznala. Miesto študovania zažívala doma teror. „Nedovolil mi vidieť ani moju mamu. Niekoľkokrát klopala u nás doma s plačom, ale on mi vždy len zakryl ústa a dvere neotvoril.“ Nebolo však jediné domáce násilie, ktoré zažívala. „Či ma udrel? Mnohokrát. Udrel ma v jedálni, v aute a ťahal za vlasy. Nedovolil mi to nahlásiť a na druhej strane by to Fidel Castro zamietol pod koberec,“ povedala Mavys, ktorá chcela mať s Maradonom deti. Nakoniec sa to nepodarilo a vzťah sa rozpadol.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články