Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hakan Calhanoglu o nových spoluhráčoch v Interi: Tento jeden na mňa spravil najlepší dojem!

MILÁNO - Hviezdny Hakan Calhanoglu posilnil v lete Inter a prehovoril o svojich nových spoluhráčoch. Tento jeden na neho spravil najlepší dojem!
Zdroj: 40171
Zdieľajte:

Hakan Calhanoglu sa stal jednou z najvýraznejších letných posíl Interu. Prišiel ako voľný hráč z tímu mestského rivala AC Miláno, v drese ktorého odohral štyri sezóny.

Najlepší dojem? Zo Škriniara

V rozhovore pre Corriere dello Sport odhalil, že z nových spoluhráčov na neho spravil najlepší dojem slovenský obranca Milan Škriniar. Cituje ho portál football-italia.net.

Prečítajte si aj

Guardiola: Nemáme útočníka ako ostatní konkurenti v Premier League

„Je tu veľa špičkových hráčov, takže by som mohol povedať každého jedného z nich. Avšak, ak by som mal vybrať jedného, povedal by som Milan Škriniar. Výborný človek, výborný obranca s výborným charakterom," pochválil slovenského spoluhráča Hakan Calhanoglu.

Inter má za sebou výborný štart. V Serie A mu patrí druhá pozícia, z piatich zápasov štyri vyhral a raz remizoval. O dva body pred ním je stopercentný Neapol.

„Veľa klubov môže bojovať o titul. Rím a Neapol mali výborný štart. Atalanta je tu tiež. Sme favoritmi po víťazstve v uplynulej sezóne. Neapol má kvalitu. Juventus? Radšej hovorím o nás, všetci ich rešpektujú a je normálne mať vrcholy a pády počas sezóny. Nikdy neviete, čo sa môže stať počas najbližších mesiacov," vyjadril sa turecký reprezentant k titulovým šanciam.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Corriere dello Sport/football-italia.net

Diskusia

Podobné články