Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lobotka hlavným akcionárom klubu s ambíciou návratu do najvyššej súťaže

PODBREZOVÁ - Stanislav Lobotka futbalovým funkcionárom! Je hlavným akcionárom slovenského klubu s ambíciou návratu do najvyššej súťaže.
Zdroj: 39672
Zdieľajte:

Stredopoliar talianskeho SSC Neapol a reprezentant Slovenska Stanislav Lobotka je jedným z hlavných akcionárov futbalového klubu v Podbrezovej, ktorý má ambíciu vrátiť sa do najvyššej súťaže. Potvrdil to generálny manažér klubu z Horehronia Miroslav Poliaček pre šport.sk.

Lobotka hlavným akcionárom Podbrezovej

„Je to tak. Jedným z akcionárov klubu je aj Stano Lobotka. Opísali sme mu projekt, ktorý sme tu už naštartovali. Plánujeme viac pracovať s mladými hráčmi a dávať príležitosť prevažne slovenským futbalistom. Naša vízia sa mu páčila a po niekoľkých debatách povedal, že chce byť súčasťou tohto procesu a vstúpiť do projektu."

Lobotka je vlastníkom 35 percent akcií klubu, rovnako ako Železiarne Podbrezová. Zvyšných 30 percent vlastní dvojica ďalších akcionárov.

Prečítajte si aj

Ako sa Klopp takmer pobil s Milnerom

Podbrezová hrala najvyššiu súťaž naposledy v roku 2019 a má ambíciu vrátiť sa späť. Zároveň však chce držať svoju filozofiu, vsádzať na mladých hráčov a prevažne Slovákov.

„Radi by sme sa vrátili späť. Preto to aj robíme, no nie je to samozrejmosť. Všetko musí ísť ruka v ruke s tým, čo sme sľúbili ľuďom, ktorí vstúpili do klubu,” dodáva Poliaček.

„Plánom je dávať šancu mladým talentovaným hráčom a chceme, aby Podbrezová bola pre nich základňou, odkiaľ sa môžu posúvať ďalej. Máme nastavenú svoju filozofiu, a keď budeme pripravení na boj o postup, tak za ním určite pôjdeme. Je to jeden z cieľov do budúcnosti."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články