Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Weiss o situácii v Slovane: Ak by som povedal, čo si myslím, tak by som ráno nemohol prísť do roboty

BRATISLAVA - Tréner Vladimír Weiss a jeho záhadné vyjadrenie po prehre v Ružomberku.
Zdroj: 40406
Zdieľajte:

Prvá prehra v ligovej sezóne. Štvrtý zápas v rade bez víťazstva v rámci všetkých súťaží. Slovan prehral po mizernom výkone v Ružomberku 0:1 a tréner Vladimír Weiss označil vystúpenie svojich zverencov za najslabšie pod jeho vedením.

Weiss: Keby som povedal svoj názor, ráno nemusím ísť do roboty

„Emóciu by mal mať každý hráč, ktorý hrá za Slovan. Malo by to byť v každom klube. Záleží tiež, či máte na to aj kvalitu. Keď nie, tak musíte bojovať, napádať a robiť všetko pre úspech tímu. My sme preto neurobili nič. Bol to najslabší výkon z našej strany pod mojim vedením. Viem, kde je problém, čo musíme zlepšiť a ktorým smerom sa musíme uberať. Či bude na to aj času, to ešte uvidíme," cituje Weissa šport.sk.

Prečítajte si aj

Stoch má nový klub! Aha, kde zakotvil účastník MS 2010 a EURO 2016

Problém Slovana je určite v kabíne. Po jednom z konfliktov v polčasovej prestávke Weiss vyškrtol zo svojich plánov Rafaela Rataa, najlepšieho strelca klubu z uplynulej sezóny. Najzdravšia atmosféra pravdepodobne v šatni belasých nevládne ani teraz.

„Nerád by som to teraz hodnotil ihneď po zápase, pretože keby som v emóciách povedal, čo si myslím, tak by som nemohol ráno prísť do roboty," vyhlásil tajomne Weiss.

„Budem pracovať, dokým mi budú sily stačiť, dokým ma to bude baviť, či dokým bude chcieť so mnou spolupracovať klub. Je to dlhodobý proces, no niečo tu niekde nie je dobre a musíme to vyliečiť. Hráči majú fakt dobré podmienky a aby sa takto prezentovali, tak to nie je únosné pre majiteľa klubu, divákov, ani pre mňa. Pre každého."

Slovan sa musí čo najskôr skonsolidovať, pretože mu dôležité body a zápasy utekajú pomedzi prsty. Najbližšie sa predstaví v lige proti Senici a následne sa stretne s PAOK Solún v Konferenčnej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články