Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Známkovanie iSportu: Slovenský fantóm zatiaľ najlepším hráčom sezóny v českej lige

PRAHA - Také výkony asi nikto nečakal! Slovenský fantóm najlepším hráčom doterajšej sezóny českej ligy podľa známkovania iSportu
Zdroj: 40420
Zdieľajte:

Ivan Schranz v minulej sezóne zažiaril v drese Jablonca. V lete si ho stiahol český majster Slavia Praha. Asi nikto nečakal, že sa v nabitej konkurencii slovenský reprezentant tak rýchlo uchytí.

Schranz najlepšie hodnoteným hráčom sezóny v českej lige

Schranz hráva pravidelne v základnej zostave, darí sa mu, má evidentne sebavedomie a ako povedal tréner Jindřich Trpišovský, aj potrebné "šťastie strelca". Kouč zároveň na adresu Schranza dodal, že je "istota".

Prečítajte si aj

Cristiana Ronalda podvádzal 3 roky: Obral ho o takmer 300-tisíc eur!

Gólom prispel aj cez víkend k ligovému triumfu Slavie Praha na pôde Bohemiansu 5:1. Bol to jeho už šiesty presný zásah a po boku Martina Hálu z Olomouca je najlepším strelcom súťaže.

V známkovaní portálu iSport.cz po súboji na pôde Bohemiansu dostal Ivan Schranz osmičku. Viac nedostal ani jeden z jeho spoluhráčov. Okrem toho je s priemernou známkou 7,17 aktuálne najlepšie hodnoteným hráčom českej ligy v tejto sezóne!

Schranz ukázal, že je majstrom aklimatizácie. Od začiatku pôsobenia v Slavii Praha páli ostrými. Ak mu vydrží zdravie a kanonierska forma, nie je vylúčené, že sa dostane do hľadáčika niektorého z tímov v top 5 európskych súťažiach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iSport.cz

Diskusia

Podobné články