Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messi poriadne nahnevaný po vystriedaní! Pochettinovi odmietol podať ruku

PARÍŽ - Lionel Messi bol poriadne vytočený po vystriedaní v šlágri PSG - Lyon. Trénerovi Pochettinovi odmietol podať ruku!
Zdroj: 40397
Zdieľajte:

V nedeľňajšom šlágri francúzskej Ligue 1 privítal Paríž SG na domácom trávniku Lyon. Po góle Paquetu išli hostia v 54. minúte do vedenia.

Messi odmietol podať Pochettinovi ruku

V 66. minúte Neymar vyrovnal z pokutového kopu. O desať minút po vyrovnávajúcom zásahu Messiho vystriedal Achraf Hakimi. No Argentínčanovi sa to vôbec nepáčilo!

Svoju nespokojnosť dal jasne najavo, keď odmietol podať ruku trénerovi a krajanovi Mauriciovi Pochettinovi. Zábery nespokojnej Messiho tváre na lavičke obleteli sociálne siete.

V 92. minúte Mauro Icardi rozhodol o výhre PSG.

Prečítajte si aj

Ronaldo napriek gólu a výhre zúril: Neuznali mu DVE penalty!

Na reakciu Messiho reagoval bývalý hviezdny francúzsky útočník Thierry Henry.

„Či ma prekvapila jeho reakcia? Nepovedal by som. Neprekvapuje ma to. Možno nechcel odísť. Nevieme, čo si navzájom povedali. Nezačínajme hádku. Určite chcel zostať na ihrisku, aby skóroval. Ale to príde. Aj ten najlepší hráč na svete potrebuje čas na prispôsobenie sa," cituje Henryho Footmercato.

Svoje rozhodnutie stiahnuť Messiho z hry vysvetľoval aj tréner Pochettino.

„Rozhodli sme sa vystriedať Lionela Messiho, aby sme ho chránili pred zranením. Čakajú nás dôležité zápasy a musíme sa uistiť, že bude v poriadku. Robíme tieto rozhodnutia v prospech tímu. Každý vie, že máme skvelých hráčov, takže vždy máme zodpovednosť," cituje Pochettina Marca.

Messi je evidentne frustrovaný v úvodných týždňoch svojho pôsobenia v Paríži. Stále čaká na svoj prvý gól. Mnohí upozorňujú na to, že jeho večený rival Cristiano Ronaldo po letnej výmene klubu nastrieľal už štyri góly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články