Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nenahraditeľný: Inter odštartuje rokovania so Škriniarom o novej zmluve

MILÁNO - O záujemcov nie je núdza, no Inter sa svojej hviezdy nechce vzdať. Začne rokovania so Škriniarom o novej zmluve
Zdroj: 40399
Zdieľajte:

V stredu bol jedným z najlepších hráčov šlágra Ligy majstrov medzi Interom a Realom (0:1), v sobotu parádnou gólovou hlavičkou po rohu prispel k vysokej výhre Interu s Bolognou (6:1) v lige.

Inter začne rokovania o novej zmluve so Škriniarom

Milan Škriniar je pre Inter jednoducho nenahraditeľný. O záujemcov nie je núdza. Nedávno sa objavili správy o tom, že Škriniara zamerala Chelsea, ktorá by ho chcela získať v zime. Prioritne sa snažila stred obrany posilniť Julesom Koundem zo Sevilly, no táto alternatíva uviazla v slepej uličke.

Inter v blízkej budúcnosti plánuje začať rokovania o novej zmluve so Škriniarom. Informuje o tom renomovaný taliansky novinár Nicolo Schira na sociálnej sieti twitter.

Prečítajte si aj

VIDEO Postrach vo vzduchu: Škriniar ďalšou gólovou hlavičkou po rohu prispel k demontáži Bologne

Aktuálne má futbalista s trhovou hodnotou 60 miliónov eur (podľa Transfermarkt) platný kontrakt do roku 2023.

V zimnom aj letnom prestupovom období mal veľký záujem o služby Škriniara anglický Tottenham, kluby napokon nedosiahli dohodu.

Škriniar v štyroch ligových zápasoch strelil dva góly a spoločne s De Silvestrim (Bologna) je najlepším strelcom medzi obrancami v Serie A.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články