Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľmi silné a motivačné: Odhalený prejav Ronalda pred obnovenou premiérou v United

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo mal veľmi silný a motivačný prejav pred obnovenou premiérou v drese Man Utd. Odhalenie, čo povedal spoluhráčom!
Zdroj: 40353
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo sa vrátil na Old Trafford a od prvých chvíľ sa ukazuje ako obrovský líder. Náhradný brankár Grant odhalil, ako si v piatok na tímovej večeri nikto nešiel dať sladké, keď videli, ako zdravo sa stravuje 36-ročná portugalská hviezda.

Cristiano Ronaldo a jeho silný motivačný prejav

To však nie je všetko! Pred obnovenou premiérou v drese "červených diablov" mal Ronaldo v šatni veľmi silný a motivačný príhovor k novým spoluhráčom. Je náročný na seba, ale samozrejme aj na spoluhráčov.

„Ronaldov prejav bol veľmi silný a motivujúci. Všetci hráči aj trénerský štáb počúvali v tichosti," uviedol The Sun s odvolaním sa na svoj zdroj.

„Povedal svojim spoluhráčom: Vrátil som sa do Man Utd z dvoch dôvodov. Prvým je, že milujem tento klub. Druhým je, že milujem víťaznú mentalitu, ktorá sa šíri v radoch tohto klubu."

„Nevrátil som sa ako roztlieskavačka. Ak chcete chlapci uspieť, potom potrebujete milovať tento klub z hĺbky srdca. Potrebujete jesť, spať a bojovať za tento klub. Či hráte alebo nehráte, musíte podporovať svojich spoluhráčov a vždy odovzdať 100 percent pre klub."

Prečítajte si aj

VIDEO Iba Zlatanove veci: Ibrahimovič strelil Laziu gól s rozviazanými šnúrkami

Odkaz 36-ročnej hviezdy bol jasný: na Old Trafford sa vrátil víťaziť a chce od svojich spoluhráčov, aby urobili všetko, aby dosiahli na najvyššie méty.

„Som tu, aby som víťazil a nič iné. Víťazenie prináša šťastie. Chcem byť šťastný, aj vy?"

„Ste všetko úžasní hráči a verím vo vás, inak by som sa nevrátil. Fanúšikovia vás budú podporovať, ak vydáte zo seba maximum. Chcem len vytvoriť víťaznú mentalitu, takže keď jedného dňa skončím, víťazná mentalita zostane a táto partia hráčov bude dominovať futbalu, ako sme to robili v minulosti."

„Urobím pre tím maximum, ale potrebujem tiež vašu podporu. Ste pripravení bojovať? Ste pripravení nechať na ihrisku všetko?"

Po vypočutí emocionálne nabitého prejavu Ronalda ho všetci prítomní odmenili obrovským potleskom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články