Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Perfektný deň na prvé pivo: Hviezda Dortmundu zachytila pohár letiaci z hľadiska, dala si dúšok

LEVERKUSEN - Hviezda Dortmundu ukázala skvelý reflex, keď zachytila letiace pivo z hľadiska. A dal si svoj vôbec prvý dúšok v živote
Zdroj: 40355
Zdieľajte:

Keď v 77. minúte šlágra nemeckej Bundesligy medzi Leverkusenom a Dortmundom skóroval Erling Haaland z penalty a poslal Borussiu do vedenia 4:3, rozbehol sa oslavovať priamo pred zúriaci dav fanúšikov domácich.

Perfektný deň na prvé pivo

Z hľadiska lietali pivá a Jude Bellingham ukázal skvelý postreh, keď jedno z nich zachytil. Priamo na ihrisku si dal svoj vôbec prvý dúšok piva v živote. Následne však ukázal, že nie je priaznivcom "zlatistého moku", keď pivo vypľul.

Prečítajte si aj

Nová posila v premiére sklamala: Robil veľké chyby, vytváral šance súperovi, kritizoval Tuchel

„Perfektný deň pre moje prvé pivo... nie som jeho fanúšikom," napísal neskôr Bellingham na sociálnej sieti. Tiež zdieľal zábery zo spomínaného incidentu a napísal: "Na zdravie."

Bellingham nie je jedinou hviezdou z nastupujúcej generácie, ktorá nikdy nemala pivo. Počas Euro 2020 priznal Angličan Declan Rice, že pivo nikdy nemal a to má 22 rokov! Sľúbil, že svoj prvý pollitrák si dopraje, ak Albion vyhrá titul. To sa tesne nepodarilo, keď Angličania prehrali vo finále s Talianskom po penaltovom rozstrele.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články