Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prirovnávajú ho k Schickovi či Milikovi: Strelca našiel objaviteľ Škriniara

SPEZIA - Na malom Slovensku objavil Škriniara a teraz Strelca. Sľubuje si od neho veľa. Prirovnávajú ho k Schickovi či Milikovi.
Zdroj: 40225
Zdieľajte:

Ešte nemal ani 17 rokov, keď ho Riccardo Pecini objavil, aby ho vzal do Sampdorie Janov. Pre janovský klub mal byť investíciou do budúcnosti.

Strelca prirovnávajú k Schickovi či Milikovi

Pecini v Sampdorii Janov pracoval ako šéf skautov. Aktuále je manažérom tímu Spezia Calcio, kam sa mu podarilo zo Slovana získať Dávida Strelca, ktorého si ako skaut vyhliadol už dávno.

Aby sa k nemu dostal, Pecini precestoval polovicu Európy, ako priznal, nebolo to jednoduché.

„Nie je známy, ale má vlastnosti, vďaka ktorým môže nastupovať na každej pozícii v útoku," chválil Pecini mladého slovenského reprezentanta v rozhovore pre cittadellaspezia.com.

„Ukázal, že vie dávať góly mnohými spôsobmi. Podľa môjho názoru je veľmi perspektívny. Je správny čas na to, aby sme ho podchytili."

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniar vybuchol smiechom: Hancko prehral súťaž s Weissom, skončil na zemi

Pred piatimi rokmi Sampdoria kúpila Milana Škriniara z Fortuna ligy práve na základe správy od Peciniho, šéfa skautov klubu.

Strelec strieľa veľa gólov, je to klasický stredný útočník, ktorý má cit pre zakončenie a výbornú finalizáciu, ospevuje ho spomínaný portál.

Má niečo zo Schicka či Milika, dvoch chlapcov zo strednej Európy, ktorí už dokázali veľa a dnes sú v Leverkusene a Marseille, prirovnáva taliansky portál Strelca k dvom špičkovým útočníkom z Česka a Poľska.

Tí, ktorí ho už nejaký čas sledujú veria, že má obrovský potenciál, ktorý presahuje jeho fyzickú stavbu. Jedno z jeho špecialít podľa cittadellaspezia.com je schopnosť uvoľniť sa a žonglovať v srdci pokutového územia na základe svojej individuálnej techniky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cittadellaspezia.com

Diskusia

Podobné články