Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšík: Mohli sme vyhrať aj vyšším rozdiel

Futbalisti SSC Neapol zvíťazili v sobotňajšom šlágri 10. kola talianskej Serie A nad AS Rím.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

K víťazstvu ich nasmeroval už v 3. minúte efektným zakončením Gonzalo Higuain, zisk troch bodov poistil päť minút pred koncom Jose Callejon. Slovenský reprezentant a kapitán SSC Marek Hamšík hral do 66. minúty, potom prenechal miesto na trávniku Walterovi Garganovi.

Hamšík po zápase uviedol, že domáca výhra SSC bola úplne zaslúžená: "Ukázali sme skvelý výkon. Jasne sme prehrávali hostí. Ak by sme využili ďalšie naše šance, mohli sme vyhrať aj vyšším rozdiel," citoval ho jeho oficiálny web. Aj 27-ročný slovenský stredopoliar mal na svojich kopačkách gól, keď spätnú prihrávku Higuiana napálil do brvno. "Lopta predo mnou trošku nadskočila. Škoda. Som rád, že sa dostávame do dobrej formy. Teší ma, že sme sa horšom začiatku súťaže posunuli už na tretie miesto," dodal hráč, ktorý má v lige v tejto sezóne na konte dva góly, ktoré strelil v súboji 8. kola pri výhre 6:2 nad Hellasom Verona.

Neapol, súper futbalistov ŠK Slovan Bratislava v I-skupine Európskej ligy UEFA 2014/2015, skresal náskok Rimanov v priebežnej tabuľke najprestížnejšej súťaže na Apeninskom polostrove a po sobote na nich z tretej priečky stráca štyri body. Vo štvrtok privíta na domácom trávniku v rámci 4. kola EL Young Boys Bern, ktorému prednedávnom vo Švajčiarsku podľahol 0:2.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články