Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Srdce vyhralo nad peniazmi. Camavinga si vybral Real Madrid pred iným veľkoklubom

MADRID - Eduardo Camavinga uprednostnil Real Madrid pred ponukou iného veľkoklubu, ktorá bola omnoho lukratívnejšia.
Zdroj: 39844
Zdieľajte:

Eduardo Camavinga sa stal v závere letného prestupového obdobia novou posilou Real Madrid. Teraz sa začínajú dostávať na verejnosť bližšie informácie, ako sa vlastne tento transfer zrodil.

Srdce nad peniazmi

Španielsky AS s odvolaním sa na svoje zdroje tvrdí, že podpis Camavingu nemá nič do činenia s tým, že PSG odmietlo niekoľko ponúk Realu Madrid na Kyliana Mbappeho.

Dohoda s Camavingom bola takmer hotová niekoľko týždňov pred uzatvorením trhu a to aj napriek enormnej snahe PSG agažovať francúzskeho reprezentanta a nádej budúcnosti.

Prečítajte si aj

VIDEO Zákrok na kriminál, mohol mu ukončiť kariéru! Fanúšikovia zúria po faule na Messiho

Camavinga však rovnako ako krajan Mbappe uprednostnil srdce a túžbu hrať za Real Madrid pred peniazmi. Chcel hrať v drese Los Blancos. Až tak veľmi, že pred pár mesiacmi zmenil zastupujúcu agentúru.

Camavinga by mal v Paríži podstatne lepšiu výplatu ako v Madride. Aj Rennes by dostal väčšie odstupné. Ale hráčova požiadavka odísť do Realu bola v tomto prípade zo strany francúzskeho klubu akceptovaná.

18-ročný Camavinga sa stal najmladším hráčom histórie, ktorý debutoval v top 5 európskych ligách. Stalo sa tak vo veku 16 rokov, päť mesiacov a 21 dní v apríli 2019.

Netrvalo dlho a tréner francúzskej reprezentácie U21 Sylvain Ripoll povolal Camavingu. Ako sedemnásťročný nastúpil za dvadsaťjednotku proti Gruzínsku. No to najlepšie prišlo neskôr. Tréner "áčka" Didier Deschamps z neho urobil najmladšieho hráča v histórii francúzskej reprezentácie. Dres Les Bleus Camavinga na seba obliekol premiérovo vo veku 17 rokov a 9 mesiacov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články