Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Abstinent, no občas sa rozšupne: Cristiano Ronaldo pil s mojimi kamošmi, spomína Di Maria

MADRID - Je zarytý abstinent. Napriek tomu aj Cristiano Ronaldo občas spraví výnimku. Angel Di Maria odhalil príhodu z čias spoločného pôsobenia v Madride
Zdroj: 40290
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je známy prísnou životosprávou, striktným režimom a tvrdým tréningom. Nie je tajomstvom, že je abstinent a alkoholu sa vyhýba. Aj on však občas spraví výnimku.

Di Maria: Ronaldo pil s mojimi kamošmi

Bývalý spoluhráč z Realu Madrid Angel Di Maria odhalil, že počas jednej z narodeninových osláv hviezdny Portugalčan popíjal pivo s kamarátmi Di Mariu.

Prečítajte si aj

Real Madrid okrem Mbappeho chce budúce leto aj ďalšiu veľkú francúzsku hviezdu. Zadarmo

Na štadióne Santiaga Bernabeua hrávali Di Maria a Ronaldo spoločne v rokoch 2010 až 2014. Keď bol Argentínčan v tíme len pár mesiacov, Ronaldo prijal pozvanie na jeho narodeninovú oslavu.

„Pozval som Cristiana na svoje prvé narodeniny v Madride a myslel som si, že nepríde. Prišiel a pil pivo s mojimi priateľmi, akoby sa nič nedialo," opisoval Di Maria pre Libero.

Cristiano Ronaldo sa vyhýba alkoholu jednak pre športovú kariéru a výkonnosť a jednak preto, že jeho otec zomrel na chorobu pečene spôsobenej nadmerným pitím.

No je tiež známe, že Ronaldo občas túto zásadu poruší a príležitostne si vypije aj on. Napríklad počas osláv titulu majstrov Európy s Portugalskom v roku 2016.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Libero

Diskusia

Podobné články