Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp: Sme na tom strašne

Dortmund v lige s 5. prehrou v rade.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Bayernu Mníchov zdolali v sobotňajšom šlágri 10. kola nemeckej Bundesligy na domácom štadióne Borussiu Dortmund 2:1 a sú stále bez prehry na čele tabuľky. Na konte majú 24 bodov.

Hostia sa ujali vedenia v 31. minúte zásluhou Marca Reusa, no majster vyrovnal v druhom polčase gólom Roberta Lewandowského a päť minút pred koncom riadneho času rozhodol o triumfe domáceho tímu z penalty Arjen Robben. Dortmund tak ťahá už päťzápasovú negatívnu sériu a patrí mu nelichotivá 16. priečka.

Tréner hostí Jürgen Klopp po zápase povedal, že v prvom polčase "žlto-čierni" podali najlepší výkon po dlhšom čase. Ten vyhrali hostia 1:0. No v druhom dejstve dve chyby obrancu hostí Nevena Subotiča domácich postavili na nohy. "Naša pozícia v tabuľke je strašná. Mohli ste aj dnes vidieť, prenasleduje nás síce smola, ale súčasne nám stále chýba v lige viac živosti. Odohrali sme náš najlepší prvý polčas po dlhom čase. Mali sme získať preto lepší výsledok, no žiaľ nebolo tak. V druhom polčase sme už hrali málo futbalovo. Stali sme sa pasívni. Takto meniť hru by sme nemali. To nás zráža stále nižšie," povedal Klopp. Jeho tím hrá najbližšie v Lige majstrov 2014/2015 doma s Galatasaray Istanbul a v prípade výhry postúpi do osemfinále.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články