Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar o letnom "výpredaji" Interu: Vedeli sme, že Lukaku pôjde preč

MILÁNO - Slovenský obranca Milan Škriniar o hviezdnych letných odchodoch z Interu.
Zdroj: 40263
Zdieľajte:

Inter Miláno získal v minulej sezóne taliansky titul. Tréner Antonio Conte napriek tomu v lete odišiel. Dôvod? Chcel posilniť káder, namiesto toho mu vedenie klubu oznámilo, že pre finančné problémy bude skôr predávať.

Tak sa aj stalo.

Najskôr odišiel druhý najlepší strelec medzi obrancami v Serie A Achraf Hakimi, ktorý zamieril do PSG. Koncom leta sa do Chelsea vrátil kanonier Romelu Lukaku, po Ronaldovi druhý najlepší strelec talianskej ligy. S týmito dvoma hráčmi odišlo zo San Sira dovedna 31 gólov a 17 asistencií.

Medzi fanúšikmi Interu logicky zavládli obavy z toho, ako bude hra Interu po týchto výrazných odchodoch vyzerať. Navyše po zmene trénera.

Prečítajte si aj

Prvý nákup Realu Madrid až v samotnom závere leta: Prichádza hviezdna posila

Dôvod na obavy však pominul po úspešnom vstupe Interu do sezóny. Vyhral oba stretnutia s celkovým skóre 7:1 a ukázal, že kvalita v tíme zostala.

Škriniar: Vedeli sme, že Lukaku odíde

V rozhovore pre Denník Šport sa k letnému "výpredaju" Interu vyjadril aj slovenský obranca a jeden z lídrov Milánčanov Milan Škriniar.

„Predstavitelia klubu nám tvrdili, že určite nechcú káder rozpredať. Chlapci, ktorí odišli, teda Romelu Lukaku a Achraf Hakimi, dostali dobré ponuky a rozhodli sa pre zmenu. Prišli kvalitní futbalisti, ktorí by ich mali nahradiť.“

„Romelu bol s nami v šatni od začiatku prípravy, takže sme vedeli, že s veľkou pravdepodobnosťou pôjde preč. Na druhej strane, prišiel iný bombardér Džeko, plus sme získali Correu. Lukaku bude určite chýbať, ale opakujem, prišla kvalita."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články