Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo si už zbalil veci zo skrinky v kabíne Juventusu

TURÍN - Leto, v ktorom zmení dres Lionel Messi aj Cristiano Ronaldo. Portugalčan si už pobalil veci v skrinke šatne Juventusu
Zdroj: 40030
Zdieľajte:

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo v najbližších dňoch opustí Juventus Turín, informuje Sky Sport.

Prestup Ronalda do Manchesteru City na spadnutie

Podľa tohto zdroja si už Ronaldo zobral svoje veci zo skrinky v kabíne Turínčanov a v piatok 27. augusta sa oficiálne rozlúči so spoluhráčmi.

Hlavným kandidátom na angažovanie Ronalda je Manchester City. Portugalský novinár Goncalo Mendes informoval, že dohoda už bola uzavretá.

Prečítajte si aj

Strelcov možno posledný zápas. Slovan bude meniť Slovákov s klubom Serie A

36-ročný Ronaldo sa s 29 gólmi stal najlepším strelcom talianskej Serie A. Manchester City mu údajne ponúka kontrakt do leta 2023.

Letnou prioritou City bol útočník Harry Kane, no ten napokon zostáva v Tottenhame, aj napriek tomu, že chcel na Etihad Stadium. Vedenie Spurs ho však odmietlo predať.

Manchester City ponúka Juventusu za Ronalda 30 miliónov eur. Informáciu priniesol B/R Football s odvolaním sa na talianskeho novinára Gianlucu Di Marzia.

Oficiálna ponuka príde do kancelárií Juventusu v piatok 27. augusta.

Všetko nasvedčuje tomu, že dve ikonické osobnosti svetového futbalu Lionel Messi a Cristiano Ronaldo zmenia dres v rovnakom letnom prestupovom období.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sky Sport, B/R Football

Diskusia

Podobné články