Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zmení Ronaldo klub ešte toto leto?

TURÍN - Cristiano Ronaldo možno zmení dres ešte toto leto!
Zdroj: 39805
Zdieľajte:

Juventus Turín zvažuje predaj Cristiana Ronalda ešte počas tohto letného prestupového obdobia. Informuje o tom španielska Marca.

Vedenie turínskeho klubu verí, že predaj hviezdneho portugalského hráča pozitívne ovplyvní budúcnosť tímu.

Juventus si je vedomý prínosu Ronalda, no za jeho predaj môže získať nejaké financie, budúci rok v lete by mohol odísť zadarmo ako voľný hráč.

Navyše Juventus by po odchode Ronalda ušetril obrovské množstvo peňazí na plate a tie by mohol investovať do reformy, ktorú požaduje po svojom návrate tréner Allegri.

Všetky dvere uzavreté

Hlavný problém je nedostatok ponúk na Ronalda. Turínčania sú však pripravení počkať. Letný prestupový termín sa uzatvára 31. augusta a možno v jeho závere Ronaldo predsa len zmení dres.

36-ročný portugalský útočník sa stal v minulej sezóne najlepším strelcom talianskej Serie A s 29 gólmi na konte. Zmluvu s Juventusom má platnú do leta 2022.

V Turíne by sa radi zbavili 31 miliónov eur vysokého ročného platu Ronalda, ktorý pokladnicu klubu v ťažkých ekonomických časoch pandémie príliš zaťažuje.

Prečítajte si aj

Pritesno v Paríži po príchode Messiho? Mbappé sa možno bude sťahovať už toto leto

No problémom je, že Ronaldo v podstate nemá kam ísť.

Začiatkom leta jeho agent ponúkal Ronalda späť do Realu Madrid, no Florentino Perez to zmietol zo stola. Real cieli za jediným, túži získať Kyliana Mbappého.

Príchod Lionela Messiho do PSG v podstate zavrel toto leto dvere Ronaldovi.

Tretia možnosť, ktorá sa v prípade Ronalda spomínala, bola návrat do Manchesteru United. No klub z Old Traffordu kúpil dve veľké posily toto leto - Jadona Sancha a Raphaela Varana. Pozornosť teraz sústredí na vyriešenie situácie s Paulom Pogbom a nezdá sa, že by bol záujem o Ronalda.

Situácia by sa dala nazvať patovou. Cristiano Ronaldo v podstate nemá kam prestúpiť, všetky možné dvere sú momentálne zavreté. A tak chtiac či nechtiac bude Ronaldo musieť odohrať posledný rok svojej zmluvy v Turíne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články