Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FL: Bláznivý zápas v Trenčíne

Na Sihoti videli diváci až sedemgólovú prestrelku, pričom až päť gólov padlo v druhom polčase.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

AS Trenčín – MFK Ružomberok 4:3 (1:1)

Góly: 43. Hajradinovič (z 11 m), 60. Holúbek, 89. Guba, 90.+1 Jairo – 33. a 49. Zreľák, 68. Práznovský. Rozhodoval: Weiss, ŽK: Bero, Jairo - Almaský, Janič, Vavrík, 2114 divákov.

Trenčín vstúpil do zápasu aktívne. Už v 2. min zaplietli domáci hráči hlavy obrane súpera, dorážku Hajradinoviča Putnocký nohou zneškodnil. O štyri minúty nato sa predral až na roh päťky Mišák, jeho krížnu strelu gólman vyrazil na roh. Ružomberok podnikol rýchly brejk po desiatich minútach hry. Po spätnej prihrávke sa k zakončeniu dostal Turčák a jeho pokus opečiatkoval ľavú tyč. Hra sa následne upokojila a dianie sa odohrávalo prevažne v strede ihriska. Ružomberok aktívne bránil a Trenčín si nevedel vypracovať vyloženú gólovú príležitosť. Hostia spod Čebraťa predviedli dokonalú kontru v 34. min. Za obranu zabehol kanonier Zreľák a strelou po zemi nedal Šemrincovi šancu. V závere sa cez obranu predral Jairo a bol faulovaný. Pokutový kop s prehľadom premenil Hajradinovič. Ten istý hráč mohol pridať aj druhý gól, po chybe brankára však lopta skončila tesne nad brvnom.

Lepší vstup do druhého dejstva mali hostia. Zreľák si opäť zabehol za stopérsku dvojicu a umiestnenou strelou spoza šestnástky poslal svoj tím po druhý raz do vedenia. O sedem minút sa dostal do podobnej situácie, bežecký súboj však vyhral brankár AS. Trenčania vyrovnali aj po druhýkrát. Po nacvičenej štandardnej situácii si loptu na hranici "veľkého vápna" spracoval Holúbek a tvrdou strelou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Oba tímy sa snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu. V 68. min sa to podarilo Ružomberku, keď zblízka hlavičkou dostal loptu do siete Práznovský. Hosťujúci tím sa následne stiahol pred vlastnú bránu a čakal, čo súper vymyslí. Pätnásť minút pred koncom zápasu zostala nepotrestaná ruka v pokutovom území Ružomberka. Vyrovnanie mal na hlave v záverečnej desaťminútovke Bero, ale jeho zakončenie hlavou vytlačil končekmi prstov Putnocký na roh. Vyrovnanie napokon priniesla 89. min. Guba z rohu šestnástky technickým pokusom prekvapil všetkých na čele s Putnockým, keď ho prehodil a vyrovnal na 3:3. V nadstavenom čase o všetkom rozhodol Jairo, keď v tlačenici pretlačil loptu do siete.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články