Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo chce opustiť Juventus čím skôr! Jeho budúcnosť spojená s jedným hráčom a dvoma klubmi

TURÍN - Zapojil sa do predsezónnej prípravy, no nič to nemení na jeho plánoch. Cristiano Ronaldo chce odísť a to čím skôr!
Zdroj: 38785
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo sa vrátil do Turína a zapojil sa do predsezónnej prípravy Juventusu. No nič to nemení na jeho plánoch.

Jeho záujem je rovnaký ako v uplynulých šiestich mesiacoch. Chce opustiť Juventus a chce tak urobiť čo najskôr to len bude možné. Informuje o tom španielsky AS.

Každým ďalším dňom šanca na splnenie Ronaldovho želania klesajú, no nechce sa zmieriť s myšlienkou zotrvania v Turíne. Cíti, že prišiel čas ukončenia svojho pôsobenia v Taliansku.

PSG chce Ronalda v prípade odchodu Mbappého

Ronaldova budúcnosť závisí na Kylianovi Mbappém. Portugalská hviezda vie, že ak sa Realu Madrid podarí dotiahnuť príchod francúzskeho útočníka, Parížania po ňom pôjdu.

Prezident Realu Florentino Perez sa bude pokúšať angažovať Mbappého až do posledného dňa letného prestupového termínu. Presun do PSG je Ronaldovou prioritou.

Prečítajte si aj

Kauza Harry Kane pokračuje! Hráč si vynucuje prestup, Spurs ho pustia len za splnenia dvoch podmienok

Ronaldo sa chce vrátiť do Realu, ak Mbappé zostane v Paríži

Ak si PSG udrží Mbappého, musí sa Ronaldo obzerať po iných alternatívach. Ako informuje AS, jeho plánom je ešte raz zaklopať na dvere Realu Madrid. Napriek tomu, že Perez pred časom rezolútne vyhlásil, že návrat Ronalda nedáva zmysel.

Ronaldo verí, že návrat trénera Carla Ancelottiho na lavičku "bieleho baletu" mu môže podať pomocnú ruku. Verí, že excelentný vzťah s Ancelottim, ktorého označil za "úžasného muža, jedného z najlepších a najdôležitejších" ľudí, s ktorými spolupracoval vo svojej kariére, mu môže pomôcť otvoriť dvere k návratu do Madridu v prípade, že Mbappé zostane v Paríži.

Real Madrid má oči len pre Francúza

Madridský plán sa však nemení: Mbappé alebo nič. Ak chce Ronaldo opustiť Juventus toto leto, bude musieť veriť, že sa Realu Madrid podarí získať Francúza a tým sa mu otvoria dvere do PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články