Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Návrat bývalej hviezdy do Slovana? Je to jedna z možností, priznáva Kitka

BRATISLAVA - Do Slovana sa možno vráti najlepší strelec ligy zo sezóny 2019-20!
Zdroj: 32447
Zdieľajte:

Tréner Vladimír Weiss neustále prízvukuje, že by v kádri privítal ešte nejaké posily, ktoré sú potrebné, ak chce byť slovenský majster konkurencieschopný v lige aj pohárovej Európe.

Jednou z možností je návrat Andraža Šporara. S touto informáciou ako prvý prišiel portál šport.sk s odvolaním sa na zdroj blízky Slovanu Bratislava.

Návrat Šporara do Slovana jednou z alternatív

Weissov asistent Boris Kitka túto informáciu potvrdil a priznal, že Slovan má záujem o návrat slovinského kanoniera do Bratislavy formou hosťovania.

„Máme záujem o každého kvalitného hráča. Pár ich ešte potrebujeme, aby sme zvládli rytmus (zápasov), ktorý nás čaká. Verím, že na jeseň zostaneme v troch súťažiach. Z tohto pohľadu je 17-18 hráčov málo. Určite sa potrebujeme posilniť v každej formácii.

Andraž je jedna z alternatív. Momentálne je to skôr o tom, akým spôsobom sa rozhodneme, aby to malo zmysel pre klub i hráča. Máme viac alternatív a hľadáme najoptimálnejšiu."

Andraž Šporar bol najlepším strelcom slovenskej ligy v sezóne 2019-20 s dvanástimi gólmi na konte. Do Sportingu Lisabon prestúpil za šesť miliónov eur.

V tíme portugalského majstra sa však v náročnej konkurencii nedokázal presadiť a nefiguroval v základnej zostave. Klub ho poslal na hosťovanie do Bragy, ani tam sa mu nedarilo.

Otáznik nad zdravotným stavom

Kitka naznačil, že v prípade angažovania Šporara zohráva úlohu aj jeho momentálny zdravotný stav, ktorý podľa náznakov, ktoré vyslal, asi nie je optimálny.

Prečítajte si aj

Real Madrid si vyhliadol náhradu za Varana: Robil vrásky Slovákom na Euro, žiari na olympiáde!

„Vieme trošku viac o stave, v akom sa nachádza. Momentálne sa pozeráme najmä po hráčoch, ktorí sú pripravení ihneď naskočiť do zápasu.

Jedna vec je mať vyhliadnutých hráčov a druhá vec je, keď sú po pauze alebo trénujú individuálne. Momentál nenemáme čas na to, aby sme po príchode hráča čakali mesiac alebo dva, kým naskočí. Sme realisti a zvažujeme všetky možnosti. Hľadáme najoptimálnejšie, ktoré nám pomôže ihneď."

Fanúšikov "belasých" by návrat slovinského reprezentanta na Tehelné pole určite potešil.

Slovan Bratislava neuspel v kvalifikácii Ligy majstrov, vylámal si zuby na švajčiarskom majstrovi Young Boys Bern (remíza 0:0 doma a prehra 2:3 vonku).

Pokračovať bude v kvalifikácii Európskej ligy, v ktorej dostal veľmi hrateľného súpera Lincoln Red Imps.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články