Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mak zažiaril gólom pripomínajúcim parádu z Eura, no pripúšťa prestup: Som nahnevaný!

BUDAPEŠŤ - Róbert Mak sa v Lige majstrov blysol gólom pripomínajúcim lahôdku z Eura. Napriek tomu nie je spokojný, pripúšťa svoj prestup!
Zdroj: 40055
Zdieľajte:

Ferencváros Budapešť vstúpil do novej sezóny výborne. V kvalifikácii Ligy majstrov hladko prešiel cez úvodných dvoch súperov. Prištinu v dvojzápase porazil 6:1 a Žalgiris 5:1. V treťom predkole narazí ale na podstatne kvalitnejšieho súpera, ako boli doterajší - Slaviu Praha.

Róbert Mak v drese maďarského tímu proti Prištine v oboch súbojoch nastúpil v základnej jedenástke. No v dvojzápase proti Žalgirisu naskakoval do súbojov len z lavičky. S čím slovenský reprezentant vôbec nie je spokojný.

Mak nahnevaný, pripustil možnosť prestupu

„Priznávam, že som trošku nahnevaný. Myslím si, že v prvých dvoch dueloch som hral dobre, no napriek tomu ma tréner posadil na lavičku. Je to realita. Budem musieť ďalej makať, pretože nie som spokojný s pozíciou náhradníka. Zmeniť to však môžem len svojimi výkonmi. Musím ukázať trénerovi, že si zaslúžim väčší priestor," vyhlásil Mak pre Denník Šport.

Prečítajte si aj

Dvojica hviezd Barcelony v hľadáčiku nového trénera Bayernu

V odvetnom stretnutí proti Žalgirisu sa blysol Róbert Mak gólom pripomínajúcim jeho parádu z nedávneho európskeho šampionátu proti Poľsku.

„Všetci mi hovoria, že to bolo ako cez kopirák. Vtedy aj teraz som nasadil súperovi jasličky. Jedna odlišnosť tu však je, na Eure to bol napokon vlastný gól brankára, zatiaľ čo teraz ho pripísali mne."

Napriek tomu, že Ferencvárosu sa v úvode sezóny výborne darí, Mak nie je spokojný so svojou súčasnou pozíciou a dokonca pripustil možnosť zmeny pôsobiska.

„Štve ma, že som nehral od začiatku a uvidíme, ako to pôjde ďalej. Prestupové obdobie je ešte dlhé.“

Makov parádny gól proti Žalgirisu v čase 12:15

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články