Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea blízko k získaniu posily, ktorá z The Blues spraví titulových adeptov

LONDÝN - Chelsea blízko k podpisu posily, ktorá z Londýnčanov spraví titulových adeptov.
Zdroj: 40040
Zdieľajte:

Vyzerá to tak, že francúzsky obranca Jules Koundé ukončí po dvoch rokoch svoje pôsobenie v tíme FC Sevilla. Ako najpravdepodobnejšia destinácia sa javí Chelsea Londýn.

Koundé môže spraviť z Chelsea titulových ašpirantov

Začali sa oficiálne rozhovory medzi The Blues a španielskym klubom. Chelsea sa snaží zaistiť podpis svojho primárneho letného cieľa a vystužiť zadné rady.

Francúzsky stredný obranca sa stal jedným z najzaujímavejších hráčov na svojej pozícii odkedy v lete 2019 prišiel z Bordeaux za 25 miliónov eur a stal sa rekordným podpisom Sevilly.

Prečítajte si aj

Pandémiu označovala za podvod: Sestra Cristiana Ronalda skončila s Covidom v nemocnici

Koundé zohral kľúčovú úlohu na ceste za triumfom Sevilly v Európskej lige v sezóne 2019-20. V uplynulom ročníku na výborné výkony nadviazal, pomohol klubu postúpiť do Ligy majstrov a vybojoval si miestenku vo francúzskom tíme na Euro 2020.

Thomas Tuchel po tom, čo vyhral s The Blues Ligu majstrov má jasný cieľ a to ovládnuť v nasledujúcej sezóne anglickú Premier League. Na to však potrebuje posilniť chrbticu tímu, stred obrany.

Príchod Koundého by významne vylepšil možnosti, ktoré mal doteraz Tuchel na Stamford Bridge k dispozícii. Urobil by z Chelsea ašpiranta na anglický titul.

Okrem toho, Koundé má len 22 rokov a môže byť zásadným hráčom pre Chelsea po dlhé roky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články