Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bayern zameral veľkú hviezdu: Náhrada za Lewandowskeho?

MNÍCHOV - Bayern Mníchov má v hľadáčiku veľkú hviezdu do útoku. Náhrada za Lewandowskeho?
Zdroj: 39974
Zdieľajte:

Bayern Mníchov sa zaujíma o nemeckého útočníka Tima Wernera, informuje o tom Football Insider s odvolaním sa na nemecký zdroj.

Pokúsi sa Werner reštartovať v Bayerne?

Bavori hľadajú kvalitnú posilu do útoku, aby podporili Roberta Lewandowského, zvýšili konkurenciu v ofenzíve, eventuálne kanoniera nahradil.

Podľa Football Insider Bayern prejavil "konkrétny záujem" o angažovanie Wernera počas tohto leta.

Prečítajte si aj

FC Liverpool neuspel ani so 100 miliónov eur vysokou ponukou za hviezdu Eura

Nový tréner Bavorov Julian Nagelsmann je veľkým priaznivcom Wernera a pozná ho veľmi dobre z čias spoločného pôsobenia v RB Lipsko.

Werner po nevydarenej prvej sezóne v drese Chelsea by možno uvítal obnovenie spolupráce s Nagelsmannom, pod ktorým v Lipsku žiaril.

The Blues sú ochotní predať Wernera, nakoľko potrebujú uvoľniť finančné prostriedky na angažovanie Erlinga Haalanda z Dortmundu, čo vonkoncom nebude lacná záležitosť.

Chelsea má aj náhradné plány, ak by to nevyšlo s Haalandom. Na zozname vyhliadnutých posíl do útoku sú Harry Kane z Tottenhamu a Romelu Lukaku z Interu Miláno.

Dortmund odmietol ponuku z Chelsea na Wernera + hotovosť výmenou za Haalanda. The Blues podľa posledných správ vyrukovala s priamou ponukou 150 miliónov eur za nórsku superstar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Insider

Diskusia

Podobné články