Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Goffa cítil dych smrti: Už bol pri mne aj farár, chcel sa rozlúčiť!

BRATISLAVA - Doslova utiekol hrobárovi z lopaty.
Zdroj: 38944
Zdieľajte:

Tréner a futbalový expert Vladimír Goffa na vlastnej koži pocítil silu Covidu-19. Doslova ušiel hrobárovi z lopaty.

Skončil na covidovej JIS-ke, kde bojoval o holý život. Okolo neho umierali ľudia. Schudol 25 kíl, štyri dni bol v umelom spánku.

Už sa s ním bol rozlúčiť aj farár

Až spätne si dokáže uvedomiť, aké mal vlastne šťastie, že je medzi živými.

„Najväčšie víťazstvo bolo, že som prežil. Aj keď sám som si zozačiatku neuvedomoval vážnosť situácie, aj keď pri mne na izbe naozaj umierali ľudia. Spätne som pochopil, čo sa dialo, pretože bol pri mne už aj farár, ktorý sa chcel so mnou rozlúčiť,“ odhaľuje pre portál šport24.sk.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo: Toto bol najťažší okamih mojej kariéry, plakal som!

Goffa je už síce z nemocnice doma, no ani zďaleka jeho päť mesiacov trvajúci boj neskončil. Posledný mesiac chodí na rehabilitácie, aby sa dokázal vrátiť späť do normálneho života.

„Ani zďaleka ešte nemám vyhraté. To, že som prežil, je prvá fáza, teraz absolvujem druhú a tým sú postcovidové následky. Som postihnutý tým, že mám napadnutý pohybový aparát. Veľmi rýchlo som chudol 25 kíl a teraz musím pribrať, aby som sa vôbec dokázal postaviť a urobiť sám základné potreby, ako je prejsť po vlastných na toaletu. Ide to veľmi pomaly a bude to trvať nejaký čas, kým budem môcť chodiť bez vozíka či bariel."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články