Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 najväčších prestupov, ktoré sa môžu udiať toto leto

BRATISLAVA - Toto je 10 najväčších prestupov, ktoré sa môžu udiať toto leto!
Zdroj: 39943
Zdieľajte:

Erling Haaland

Chelsea je pripravená toto leto zaplatiť za nórsku superstar 150 miliónov eur. Manchester City monitoruje tiež situáciu, ak nevyjde snaha angažovať cieľ číslo jedna - Harryho Kanea.

Harry Kane

Dal Tottenhamu jasne najavo, že svoju budúcnosť vidí inde. City ponúkli v júni 115 miliónov eur, no vedenie Spurs to zmietlo zo stola. V tom čase boli ochotní pustiť Raheema Sterlinga a Gabriela Jesusa ako náhradu za Kanea.

Chelsea je údajne pripravená predať Tima Wernera, aby dokázala financovať nákup Kanea. Aj Manchester United má záujem. Napriek tomu, že podpísal Jadona Sancha a predĺžil s Edinsonom Cavanim.

Kylian Mbappé

Záujem Realu Madrid o eso PSG je notoricky známy. Mbappé stále nepredĺžil kontrakt a údajne je naklonený odchodu do Madridu.

Declan Rice

Zohral kľúčovú rolu na spanilej jazde Albionu do finále Euro 2020. Odmietol toto leto už dve ponuky West Hamu. Chelsea by rada získala späť produkt svojej mládežníckej akadémie. "Kladivári" sú však v silnej pozícii, keďže Rice má ešte tri roky platnú zmluvu. Pýtajú 115 miliónov eur.

Ben White

V tomto prípade je už ruka v rukáve. Arsenal je ochotný zaplatiť 60 miliónov eur. Brighton predtým odmietol dve ponuky Gunners. White si užíva dovolenku na Mykonose a po návrate sa podrobí lekárskej prehliadke. Stane sa jedným z najdrahších anglických obrancov všetkých čias.

Leon Goretzka

Manchester United javí záujem, v prípade, že stratí Paula Pogbu. Tiež sa spomína aj Real Madrid. Goretzka je v Bayerne v podobnej pozícii ako Pogba na Old Trafforde. O rok mu vyprší zmluva a zatiaľ nie sú indície, že by mal záujem predĺžiť kontrakt. Kluby svoje esá, samozrejme nechcú stratiť o rok zadarmo.

Raphael Varane

Francúzsky obranca je toto leto na odchode z Realu Madrid. V tomto prípade by mala byť jeho nová destinácia jasná - Manchester United. Obe strany ešte stále pracujú na dotiahnutí niektorých záležitostí.

Cristiano Ronaldo

Začalo sa spomínať aj rokovanie o predĺžení kontraktu s Juventusom Turín. No to nič nemení na tom, že okolo Ronalda sú stále silné prestupové šumy. V hre je údajne výmena za Maura Icardiho do PSG. Vo francúzskej Ligue 1 ešte hviezdny Portugalčan nepôsobil a vieme veľmi dobre, ako má rád nové výzvy.

Robert Lewandowski

Novú výzvu by určite rád privítal aj poľský bombardér. Ten už dávno prerástol nemeckú Bundesligu a určite by si s potešením vyskúšal svoje schopnosti v kvalitnejšej a vyrovnanejšej súťaži. Werner bol sklamaním a Chelsea sa obzerá po novej posile do útoku. Vyhliadla si Lewandowskeho, ponúka 60 miliónov eur.

Raheem Sterling

Arsenal podľa anglických médií vo vedení o túto hviezdu Man City. No začína sa spomínať aj záujem z Barcelony. Na Nou Campe by mohol Sterling obnoviť svoju spoluprácu so Sergiom Aguerom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články